tisdag 23 oktober 2012

Men så vände det

Jag skulle inte ha skrivit det där om att jag var bättre. En bit in på dagen började nämligen rösten att bli allt hesare och tystare. Vid lunchtid trodde jag nästan att jag skulle få fixa in en vikarie och gå hem (Svårt att jobba utan röst i mitt jobb...) men det blev lite bättre. Dock är jag väldigt hes och näsan är mer snorig igen. Jag hade tänkt ge mig på ett lättare styrkepass här hemma nu på kvällen, men jag gör förmodligen bäst i att skjuta på det minst en dag. Segt.

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Skit också!!! Krya på dig!

Jonna sa...

usch vad tråkigt. det är bara fortsätta vila... kram på dig!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Jobbigt... Men du gör rätt i att vila. Krya på dig!

Ingmarie sa...

Ja verkligen segt. Krya på dig!

Caroline sa...

Schas och väck med er dumma bakterier!
Krya och hoppas du är piggare snart!