onsdag 10 oktober 2012

Inte riktigt helt på topp

Typ sådär känner jag mig. Foto: Jane Haglund
 
Jag är inte riktigt som vanligt. Jag är inte direkt sjuk eller förkyld, men jag är allmänt hängig och känner mig heller inte frisk. Tråkigt. Jag känner att jag inte kan träna men orkar heller inte beta av något annat på den där attgöralistan som aldrig tycks ta slut. Fast det är väl det som är grejen med livet kanske, listan tar liksom inte slut. Segt är det iallafall att inte känna sig helt topp. Jag hade planerat ett intervallpass med pigga ben som suttit stilla i två dagar. Men nä, det blir mera stillasittande. Te blir det förmodligen också, precis som varje kväll. Kanske godis? Det brukar pigga upp. Och någon vitaminspäckad frukt av något slag, det brukar också kännas bra att ta till. Jag liksom känner (låtsas?) hur jag blir en gnutta piggare för varje tugga. Te, smoothie och smågodis. Så får det bli. Och inga måsten. Kanske är jag pigg imorgon. Kanske har en smula latmask nästlat sig in i kroppen också. För motivationen är nämligen inte heller på topp just nu.

5 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Skickar ett skepp med energi från Varberg upp till dig!!

Tove sa...

Men du ser stark ut i alla fall! Godis och te är som sagt annars ett säkert kort. Krya/peppa på dig!

Anonym sa...

Känner igen känslan. Hoppas du (och jag) är tillbaka på banan snart igen!

Ingmarie sa...

Trist... Det brukar ju hänga ihop det där. Skrot i kroppen och motivationen ner. Och troligtvis vice versa också.
Krya, och pigga, på dig!

Anonym sa...

Bilden är ganska talande .. och samtidigt fin på något sätt. LIVET liksom, både upp & ner. Önskar dej en massa energi och positiva höstvindar, hoppas det känns bättre!