torsdag 18 oktober 2012

Sådärja

Så kom den tillslut. Förkylningen. Dock hann jag både med en lufsjogg hem från jobbet och ett tjugo minuter långt styrkepass innan den slog till. Vilodag var ändå planerat idag så det var bra tajming måste jag säga. Dock var det inte planerat imorgon, men det får jag väl ta då. Bra gjort av den att vänta tills rätt sida tävlingssäsongen också. Även om det varit lite upp och ner de senaste veckorna så har jag iallafall varit någorlunda träningsduglig. Så jag kan stå ut med att snora och snörvla ett par dagar nu faktiskt.

Så en annan sak. Igår beställde jag en ny barnvagn! En ännu lite mer springvänlig en som jag är säker på att vi kommer ha massvis av glädje av. En nästan ren löpvagn men som även är någorlunda smidig även i vardagen och exakt den jag velat ha ända sedan jag fick förmånen att testa den när Sixten var några månader gammal.Tyvärr är det ju ett antal veckors leveranstid, men då hinner jag ju bli frisk iallafall... Egentligen hade vi tänkt försöka hitta en begagnad, men efter att ha kollat blocket i princip dagligen utan att hitta en endaste en (bara i någon helt annan del av landet och till alldeles för högt pris för att vara just begagnad) slog vi igår till när den var lite rabatterad på en webshop. Det kanske är bäst att förtydliga att det inte är någon ny bäbis som ska ha den (Iallafall inte än, men förhoppningsvis någon gång i framtiden.) utan bara Sixten som får uppgradera sig lite :)

11 kommentarer:

Hanna sa...

Usch vad trist med förkylning, men tur att den kom nu och inte för en månad sedan.

Krya på dig!

Jenny sa...

Nyfiken, vad är det för vagn? Behöver också skaffa en bättre mer renodlad löpvagn!

Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner sa...

Krya på dig! hoppas det är en snabbvariant och inte en 5-veckorsförkylning som jag fortfarande själv brottas med...
Och ALLTID roligt med en ny vagn! Terrain eller Chariot undrar jag nu nyfiket. och gissar på Terrain med tanke på "smidig i vardagen" som du skriver.
Kram

Anna (Orka mera) sa...

Jag skriver som miss Agda, hoppas det är en snabbvariant! Jag verkar inte vara ensam om typ jordens längsta förkylning men hoppas innerligt att det inte är en sån du fått! Krya på dig!

Löpning & Livet sa...

Tack för era kryahälsningar! Det känns som det borde gå över någorlunda snabbt.

Miss Agda: En terrain!!! :) Äntligen!

Västgötskan sa...

Inte alltid kul med förkylning, men i alla fal bättre att den bryter ut än bara ligger på lur i flera veckor.

mammaspring.com sa...

Krya på dig!!! Hoppas du fort blir frisk igen!!

Jonna sa...

det verkar så kul att kunna springa med sin bäbbe! jag hade ju en löparvagn på besök för några veckor sen, blev inspirerad ;)

Unknown sa...

Krya på dig! Utbruten förkylning kan man ju åtminstone bli frisk från, de där som bara lurpassar är ju inte för roliga.

Kul med ny vagn!!

Mia sa...

Åh, en terrain, en sån vill jag också ha ju. :-)

Sara sa...

Trist med förkylning, men snällt av bacillerna att vänta tills du tävlat färdigt :) Krya på dig!