lördag 6 oktober 2012

Underbara höst


Sovmorgon till halv nio, det vill säga ungefär tre timmar mer sömn än vanligt. Det behövdes kan jag säga. Dock är det min tur att gå upp imorgon, men det är en annan sak. Jag vaknade i vilket fall upp till en alldeles perfekt höstdag. Så där perfekt som jag vill att alla höstdagar ska vara. En sådan dag som gör att jag älskar hösten, älskar oktober. Kyligt i luften men med en strålande sol på himlen. Älska. Tyvärr står det vila i träningskalendern, men en långpromenad har ingen dött av. En sväng runt Årstaviken med en ljudbok i öronen under den (alldeles för korta) tid Sixten sov. Jag såg massvis av springande människor som gjorde mig avundsjuk, men men jag njöt också av att faktiskt få vara ute. Tänk om det varit jobblördag. Imorgon ska jag springa men då kommer förmodligen regnet ösa ner på ett sådant sätt som gör att jag överväger att sluta älska hösten. Eller blir det lika underbart?

3 kommentarer:

Suzan sa...

Jag saknar sommaren :(

Västgötskan sa...

Jag tog också en promenad idag i höstsolen. Jätteskönt! :-)

Malin - Lite längre sa...

Ibland är hösten verkligen underbar. Det är sådär man vill minnas den. Solig, klar luft, starka färger! Hoppas det håller i sig idag också hos dig!