onsdag 2 mars 2011

Pannkakstips och lite annat

Både sixtens mage och mina bröst mår lite bättre nu. Dessutom är mamma här på besök några dagar, så vilken dag som helst är det dags för det där första lättlätta styrkepasset. Det ska bli lite spännande faktiskt. Fast jag tror att största utmaningen kommer att vara att tygla mig själv och verkligen köra supersuperlätt. Och kortkort. För jag känner mig ju ungefär som vanligt. Rapport lär komma.Under tiden kan jag passa på att tipsa om några goda pannkakor jag improviserade ihop för ett tag sedan. Jag minns inte riktigt exakt vad jag hade i och i vilka mängder men jag tror det var 2 bananer, 1dl havregryn, 2-3dl mjöl, lite bakpulver, en nypa salt, lite socker, någon msk kakao, 2 ägg, 2dl yoghurt, ungefär lika mycket mjölk. Det ska iallafall vara en ganska tjock smet, tänk amerikanska pannkakor. Servera med vaniljkesella uppblandat med keso och gärna lite hallon om du har. Det hade inte jag.

7 kommentarer:

Anna sa...

Vad skönt att höra att ni har det bra. Det är lite frustrerande att inte få köra fullt ut men lite lättlätt funkar nog.

Lisapisan sa...

Skönt att det börjar kännas bättre! Och tack för pannkakstipset, det måste absolut testas nån dag!

Jenny sa...

Du har helt rätt i din gissning....bebis i slutet av juli! Dina pannkakor ser fantastiska ut!

Ingmarie sa...

Underbart att du mår så bra att du är träningssugen! Mamma är ändå bäst. :-)

Anna (Orka mera) sa...

Kommer fortfarande ihåg min första armhävning efter graviditeten.... jag kraschlandade :) Men konditionen var det inget fel på! Lycka till med första träningspasset!

Jonna sa...

Gott pannkakstips! Jag har skrivit ut receptet på bröd med kesella och persikor, men inte gjort det än...

Carina sa...

skönt att höra att ni båda mår bättre nu. Hoppas det första ulralätta träningspasset blir bra!