lördag 12 mars 2011

Snart är det vår

Stackars Sixten är förkyld. Jag hade själv lite halsont för några dagar sedan och blev sedan snorig. Tyvärr smittade jag Sixten. Hans lilla näsa är täppt och det låter riktigt jobbigt när han äter. I övrigt är han dock pigg och det känns som att han utvecklas lite mer för varje dag. De vakna stunderna blir också längre och han är mer och mer aktiv.

I övrigt är det riktigt skönt att våren är på väg. Även om jag är en vintermänniska och älskar snö så räcker det nu. Dags för förändring. Och det händer lite varje dag. Lite mer snö försvinner dag för dag. På gårdagens långpromenad var det riktigt varmt och skönt i när vi gick i lä. Där det blåste kändes det dock mer som vinter. Vi får se hur det känns idag, det blir nog en promenad igen.

3 kommentarer:

soffan sa...

Ja, idag ser det fint ut utanför förstret. Ska strax ut och promenera lite med Plipp. Kanske springer vi på varann rätt vad det är :D .

Fit-Eva sa...

Håller med - gillar oxå vintern men då ska det vara snö och fint inte som nu med fulsnö som ligger kvar, isfläckar och grus till förbannelse, morr!
Nä, nu får våren komma, tack!
Och visst är det jobbigt när de små blir förkylda och man känner hjälplös inför vad man ska göra när de pustar och frustar när de äter. Hoppas på att det släpper fort!
Ha en fin promenad!

Ingmarie sa...

jag såg faktiskt krokusar i dag! :-) Krya på er! Du och lille Sixten.