söndag 13 mars 2011

En dag närmre

Idag har det inte varit lika vårigt och härligt väder men lite promenerande har det ändå blivit. Först tillsammans med Sofie och sedan med Ellen. Det är faktiskt roligare att promenera när man har en vagn. Fast om ett par månader kommer jag nog ändå föredra att springa istället för att gå. Med vagnen ibland, utan ibland. Sist jag sprang var det snömodd och is om vartannat och jag vägde åtskilliga kilon mer än nu. Nästa gång jag springer kommer det vara barmark och jag kommer vara i en lite mer vanlig size. Shit, jag kommer ju flyga fram. Ska bara jobba fram min normala kondition också. Den är nog inte rikgit lika fin nu som innan. Men den kommer nog tillbaks snabbt får jag hoppas. En sak som iallafall är säker är att för varje dag kommer jag lite närmare springdags. Jag längtar.

8 kommentarer:

Anna sa...

Jag jkan verkligen känna längtan efter löpningen. Det kommer gå jättesnabbt för dig att få tillbaka din kondis. Jag tror till och med att du kommer bli ännu snabbare. Jag vet inte men för egen del var det liksom som att man gav jänet på ett annat sätt vid träningstillfällena nu när man har fått barn.

Karin Engen sa...

Du kommer säkert komma tillbaka starkare och snabbare än någonsin!

mina sa...

Konditionen känns som att den kommer tillbaka förvånansvärt snabbt och sen är det ju så extra härligt när man längtat så mycket! Sen gäller det bara att inse att kroppen behöver lite tid att vänja sig vid löpningen igen.

JOHN sa...

Konditionen fixar du snabbt! Brukar bara ta ett par veckor att hitta tillbaka efter ett längre uppehåll.

Det blir en bra start på våren för dig :)

mikael sa...

Stackars Sixten att vara förkyld.

Hur har omställningen gått till att bli förälder?

Malin sa...

Hej! Kul blogg du har, jag har just hittat hit. Har själv just startat en blogg om löpning och om att våga gå mot nya mål, så det är kul att bli inspirerad av andra som älskar löpning!! Gå gärna in och kolla min blogg någon dag, www.therunner.se
Må bäst! / Malin

Löpning & Livet sa...

anna: jo antagligen blir man effektivare.. har redanb märkt lite av det :)

karin: hoppas det!

mina: jo, det svåra är nog att tygla sig så att man inte kör igång för snabbt.

john: jag hoppas det ska gå lätt och smidigt.

mikael: jo men det har nog gått bättre/lättare än jag trodde. Jag trodde att det skulle vara en större omställning än det faktiskt är. det kommer naturligt på något vis.. men visst är livet annorlunda!

malin: välkommen hit! jag ska kika förbi.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Härligt att löpningen närmar sig! Jag är säker på att du kommer komma tillbaka till din forna kondition och form väldigt snabbt, och helt säkert kommer du snart prestera ännu bättre än du gjorde innan graviditeten!