onsdag 16 mars 2011

Vinter?

Jag vet inte, men jag tror jag kanske tar tillbaks det där med att det är vår. Vi var nämligen och kollade på slottssprinten förut. Och vi höll på att frysa ihjäl! Ok att jag inte tog på mig varken vinterstövlar, dunjacka eller mina tjockaste vantar, men vantar och mössa hade jag iallafall. Och vinterjacka, om än lite tunnare. Det var roligt att kolla, speciellt som Emil Jönsson vann herrarnas tävling, men jag hade gärna bytt plats med Sixten och legat i vagnen och sovit. Nerbäddad i både overall, tjock åkpåse och vagnöverdrag. Han har tur han.

6 kommentarer:

Erika sa...

Det är varmt när man är i direkt solsken, om det är vindstilla :) Men den som väntar på något gott, snart är våren här med full kraft. Vi får ha lite tålamod bara (som om vi inte väntat nog detta år...)

Ellinors dröm sa...

Akta så du inte fryser om tuttarna bara.

Fram med vinterkläderna igen. Snö på fredag.
/Pessimist ja visst!

Ingmarie sa...

Solen luras!men jag har sett krokusar så hoppet finns! :-)

Jenny sa...

..... och i morgon kommer det snö:(

mina sa...

Äsch, det är väl precis det som är vår. Varmt i solen iskallt i skuggan, ena dagen är man för varm i vinterkläderna så nästa gång man går ut tar man tunnare kläder och fryser halvt ihjäl.

I vagnen blir det ju väldigt varmt vilket jag tycker kan vara lätt att glömma bort. Det gäller att tänka lager på lager nu på våren både för vuxna och barn

Jonna sa...

Åh! Jag tänkte på er stockholmsbor, och funderade på om ni var där! Det såg underbart ut, att få se proffsen på plats, Emils segerglädje, allting!