lördag 26 mars 2011

Kettlebell

Medan Sixten var med pappa ute och sprang passade jag på att svinga och dra i kettlebelltolvan. Trots att jag tappat en del i clean & press, som jag inte kört på ett par månader, så kan jag konstatera att jag i övrigt är lika stark som under graviditeten och måste investera i en sextonkiloskula snart. Passande att jag har födelsedag om en dryg vecka. Kanske något att skriva på önskelistan.

Skrivet på min Iphone

7 kommentarer:

Sofie RW sa...

Så häftigt att du hållit styrkan så bra! Hoppas ni har en bra helg.

Jenny sa...

Du är stark du! Fast det visste jag ju!:)

Ingmarie sa...

16 kg?! Du är ju superstark! Om du får ett tungt paket vet du ju vad det är. ;-)

Jonna sa...

Ja superstark! Men inget förvånande! =) Grattis i förskott. Mer Sixten-bilder vill jag se, han är så söt.

Carina sa...

Det är ju alldeles grymt ju att du inte tappat något i styrka!!

Bara att fortsätta där du slutade med andra ord :)

Tezz sa...

Åh snygg kettlebell, vart är den inköpt? Duktig du är som tränar så bra efter du precis fått barn! =)

Löpning & Livet sa...

träningsfreak: den är köpt på stadium. Fick den i julklapp och den har använts flitigt sedan dess, trots graviditeten!

ni andra; som vanligt är ni ju alldeles för söta :)