onsdag 30 mars 2011

Effektiviteten själv


Idag vilar springskorna. Träningskläderna också. Istället fixar jag ungefär hundra saker på en gång. Det gäller att passa på när Sixten sover. Jag måste medge att det är oerhört bra för min effektivitet (eller snarare min tidigare avsaknad av effektivitet) att ha en bäbis. Inte för att min tid var obegränsad innan, men nu ser jag till att få saker gjorda i ett himla nafs. Iallafall vissa dagar, än är jag inte perfekt. (Sixten har föresten fått en camofilt i present. (Tack T & C) Den passar bra när han ska vara med och köra army training framåt försommaren!)

6 kommentarer:

Mia sa...

Ännu en anledning att skaffa bäbis alltså... :)

Förresten, grattis till preniärlöpet!

Kram m

J sa...

åh, känner igen det där enormt! det är fixa, fixa, röj, röj så fort V är nöjd i babygymmet en stund :)

Jenny sa...

Man blir ruggigt effektiv som mamma!

Staffan sa...

Påminner mig om att jag borde göra något vettigare nu när lilla Nora sover...

MarathonMia sa...

Ah! Nu vet jag varför jag alltid varit effektiv - måste bero på att jag fick barn tidigt ;)

Fiiiin filt! Klart han ska med och armyträna! Finns NMT Kidz två gånger om året... :D

MarathonMia sa...

@Jenny - eller ruggigt mammig av att vara effektiv :)