söndag 27 mars 2011

Springhejare

Ett besök borta vid Stora skuggan och Premiärmilen gjorde inte direkt springabstinensen mindre. Snart måste jag testa ett par steg. Inte idag dock. Jag och Sixten hejade på pappa Martin och hans kompis Jonas som sprang. Jag lyckades också se Mia och Ingmarie som såg starka ut! Det var kallt och blåsigt men solen sken och värmde till och med ibland när blåsten gjorde uppehåll. För Jonas blev det ett nytt pb med 49:08 och Martin gjorde ett ok resultat med sina 41:01. En bra bit från pb men bra med tanke på att han varit lite halvskadad i höst och vinter. Ännu inget spring för mig som sagt, men fyrtio minuter core har jag fått till. Helt ok trots allt.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Tack för hejaropet! Nästa år är du med!

Jonna sa...

Oj, vilken löparkille du har! Grymt. Det är jobbigt att stå bredvid ett lopp och vilja vilja springa, skida eller vad det är... men vi får fler chanser!

Erika sa...

Förstår att det rycker i benen när du får stå på sidan och heja på, men snart får du snöra på dig löparskorna och njuta av din första runda.

jag har ju varit helt offline denna vecka så jag har lite att läsa igen nu :)

Carina sa...

Ja stå vid sidan kan inte vara lätt när det spritter i benen. jag säger som Ingmarie, nästa år är du med!!