fredag 25 mars 2011

Lite av varje

Så var det visst fredag igen och Sixten kan bocka av ytterligare en vecka (han fyller 5 veckor idag) i sitt nya liv utanför magen. Han har också ätit upp sig en massa och väger nu hela 4700g drygt. Snart kan man använda honom som vikt när man tränar :)

Lite tråkigt dock att vintern visst gjorde återtåg och fixade massa blåst och iskyla. Hoppas det ger med sig till på söndag då Sixten ska på sin livs första springtävling. Fast han ska inte springa, bara heja på pappa.

Ytterligare tråkigheter är att jag ska betala tillbaka nästan 3000kr på skatten. Skit. Jag som alltid brukar få tillbaks pengar. Inte alls kul det här faktiskt.

På träningsfronten är det lugnt idag. Fyrtio minuter core igår och något får det bli imorn. Hur jag ska kunna tygla min springabstinens när jag vistas bland massa löpare på söndag är en klurig gåta. Medan jag funderar över detta gräddar jag våfflor. Det är ju våffeldag och allt. Våfflor med vispgrädde och hjortronsylt blir dagens middag. Några koppar te och en skål godis på det och dagen blir nog ganska bra ändå, trots missödet med skatten.

Inga kommentarer: