måndag 21 mars 2011

Here we go again

Så var vi där igen, mjölkstockning. Jag vet inte för vilken gång i ordningen men jag börjar bli van nu. Dock är det bara på ena bröstet denna gång, men det tröstar föga när huvudvärken dunkar och jag ömsom skakar för att jag fryser och ömsom svettas floder. Och jag som hade tänkt träna ett lite intensivare styrkepass idag. Ja, kanske inte jätteintensivt, men intensivt i jämförelse med de väldigt lätta pass jag kört hittills. Men, men imorgon är det förhoppningsvis bättre. Yes, det bestämmer vi.

6 kommentarer:

Lisapisan sa...

Usch va trist det där verkar va!! Krya på dig!

Jenny sa...

Åh, krya på dig! Jag hade det där en gång och det gjorde svinont! Se uppföt att inte få brösten kalla...kan tyvärr räcka med att du öppnar frysen......

Fit-Eva sa...

Krya på dig Andréa!

LinaTriathlet sa...

Skickar massa krya tankar till dig!!

Miss Agda sa...

Men neeej! Krya på dig nu (och vila...)! Jag har ett par bröstvärmare som du kan få låna om du inte skaffat såna än!

Löpning & Livet sa...

riktigt jobbigt är det! men nu är det över för denna gång..

miss agda; tack så jättemycket för erbjudandet, men jag har redan ett par :)