tisdag 8 mars 2011

Årets sista semla..

.. ska jag äta om en stund. Det har ju blivit ett gäng om man säger så. Jag har tappat räkningen för längesedan, men jag tippar på cirkus femton stycken. Så nu är jag trött på dem. Men en till ska nog gå ner. Jag hoppas på massvis av mandelmassa för det är den som är godast. När jag tänker efter är det den som är själva grejen så egentligen skulle jag ju kunna köpa mig en tub massa och äta enbart det. Utblandat med en liten skvätt grädde kanske.


Bilden har jag lånat från internet.

Fast innan semlan ska jag träna lite igen. Lika lätt och kort som igår fast med fokus på axlar och övre delen av ryggen. Det känns som att det kan vara bra att vara lite extra stark där när man ska bära bäbis. Och appropå bäbis så har vi varit ute på en riktig långpromenad idag. Ganska exakt två och en halv timme blev det trots att jag egentligen inte hade planerat det. Vi skulle ju bara gå över till söder för att köpa lite grejer i några affärer och sedan ta bussen hem. Men så sken solen så skönt så det blev en liten extrasväng. Eller en ganska stor extrasväng. Och jag som inte ens gillar att promenera. Måste vara springabstinensen som spökar.

7 kommentarer:

Jonna sa...

Jag åt också semla (surprise,fettisdagen). Den var god och "hembakad", de semlorna är godast tycker jag...

Vilken lång långpromenad! Härligt.

Ingmarie sa...

Helt klart springabstinensen. :-) Snart kan du stilla den rejält. Semla glömde jag helt bort. Varit dålig på att äta dem i år...

LinaTriathlet sa...

Årets andra semla var det här :)
Kan hända att det blir fler, bakade ett gäng här idag.

Skönt med långprommis i finväder!:)

Lisapisan sa...

mmm, mandelmassa... Åt en hel liten tub under marathon, mums!
Det låter riktigt härligt att ni kunnat va ute på långpromenad och hoppas det betyder att amningen flyter på bättre nu!

AKA sa...

Jag fick i mig 2 semlor igår! HFHC-diet kallar jag det!

Mia sa...

Pust. Nu kanske folk slutar att sriva om och publicera bilder på semlor snart... Det har varit mycket påfrestande för mig detta ;)

Karin - FitnessochHälsa sa...

För mig har det inte blivit en enda semla, men det är för att jag inte gillar dem alls. Däremot gillar jag allt annat som är sött och fett, men just semla har jag aldrig förstått mig på.

Låter som en härlig dag med långpromenad i solen och lite träning!