tisdag 22 mars 2011

Femtio minuter

Yes, så många minuter är jag nu uppe i när det gäller min upptrappning. Femtio. Och lite lite mindre lätt. Kettlebelltolvan fick som sagt vara med idag. Närmare bestämt vid tåhävningarna, knäböjen, marklyften och dragen mot hakan. Sen blev det lite pushups, triceps pushups, planka med benlyft, dynamiska sidoplankor och lite balans/stabilitet på bollen som avslutning. Och just det; som uppvärmning blev det lite stående balans/stabilitet. Det satt fint och ännu finare kommer kikärtsgrytan som står på spisen smaka. Mums på båda.

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Det där är ju strålande bra! (Och jag är nyfiken på din Colting-åsikt. ;-) )

Lina sa...

Hej!!:)Jag har börjat träna styrka mer kontinuerligt. Jag vet att du brukar köra mycket styrka vanligtvis. Tycker du att det påverkat din löpning positivt, i så fall på vilket sätt? Mvh lina

Anna sa...

Hej, har precis hittat din blogg när jag letade efter tips på löpning på nätet.
Gillar den och kommer att följa den =)

Carina sa...

Härligt med lite upptrappning!! Påminner mig om min obefintliga styrketräning...

Löpning & Livet sa...

ingmarie: skrev hos dig :)

lina: jag är övertygad om att<det hjälper mig att vara skadefri samt att orka mer. Genom att tex ha starka coremuskler orkar jag hålla ett bättre steg under en längre tid och blir mindre trött osv. Så kör på!

anna: tack, vad kul!

carina: Bara att börja :)