måndag 7 mars 2011

En fin måndag

Sixten har gått upp drygt 200 gram sedan i fredags och jag har premiärtränat lite lättlätt. Vilken bra dag! 3 centimeter längre har han också blivit och huvudet har växt med lika många centimetrar. Min premiärträning bestod av 30 minuter lättare bålstabilitetsövningar. Det kändes konstigt att inte ha en stor boll där fram men jag kände mig förvånansvärt stark. Det tar nog inte så lång tid att bli mitt vanliga jag trots allt. Nu längtar jag bara after att få springa också, men det får tyvärr vänta ett par veckor ytterligare.

Som om inte det där vore nog har vi dessutom upptäckt att Sixten klarar av att sova själv en lite längre stund om han får ha en napp i munnen. Annars vill han helst sova på oss och då blir man ju lite låst. Idag däremot har han sovit själv två långa stunder och vi har båda hunnit få lite saker gjorda. Fint. Men nu är det dags att mata både mig och Sixten.

8 kommentarer:

Lisapisan sa...

Härligt att höra =)

Fit-Eva sa...

Åh vad härligt att höra!
Underbart!
You go Andréa!
Kram!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Det låter ju som jätte bra grejjer, allt det där! Du ska se att du är tillbaka i din träningsstarka form mycket snart!

Anonym sa...

Hej!
Jag har hittat tillbaka till bloggvärlden igen och vill passa på att gratulera till sonen!! Underbart!!

Sofie RW sa...

Härligt! Hoppas tisdagen blir fin den med.

Jonna sa...

Men åh vad underbart! Att han gått upp så mycket i vikt, vad toppentoppenbra!

Marre sa...

Sixten kanske har lika bra bålmuskler som sin mor eftersom han är nära vändning nu! Kul att du känner att du är stark och härlig i kroppen. Härlig känsla att få träna igen efter så lång tid.

Löpning & Livet sa...

Tack för pepp!