torsdag 10 mars 2011

Har jag blivit en promenerare?

Det blev en långpromenad igår också. Fast med lunchstopp och lite shopping mitt i. Hela lilla familjen. Om en vecka får jag och Sixten klara oss på egen hand. Det ska bli spännande att se hur det ska gå. Båda två måste nog lära oss att vi inte kan vara klistrade ihop precis hela tiden. Det blir svårt att få något gjort då. Tänt att fyra veckor kan gå så snabbt! På fredag fyller Sixten 3 veckor och nästa fredag både 4 veckor och en månad (eftersom februari är så kort). Det har i vilket fall varit väldigt skönt att ha Martin hemma en hel månad så att vi alla har fått gott om tid på oss att ställa om oss i vår nya tillvaro.


Sixten sitter (ligger) i babysittern och tränar. Snart är det nog dags att köpa babygym!

Ingen träning igår, det kan nog vara klokt att börja lite lugnt. Istället knåpade jag lite på min duktiga elevs träningsprogram. Hon är grym den där tjejen och kommer totalkrossa sina tidigare tider när det är dags att börja tävla om ett par månader! Det ska bli så spännande att få följa henne och jag gissar att jag kommer vara den som är mest nervös.

Ikväll hinner jag förhoppningsvis yoga en liten snutt. Det har jag saknat en hel del den här knappa månaden jag varit utan. På egen hand får det bli idag men jag har beställt en dvd som jag har stora förväntningar på. Oj, nu är det matningsdags igen visst.

10 kommentarer:

Jenny sa...

Promenader är väl typ det jag sysslar med just nu med.....med rinnande näsa....och sårig hals..Han är ju underbart söt er illa Sixten!

Jonna sa...

Ja vilken supersöt bäbis ni har! Och vad mycket härligt ni har framför er... barnen blir ju bara roligare för var vecka som går ;) Säger jag som bara har syskonbarn, men jag tycker varje ålder har sin charm... kan iofs bara referera till 0-4 åringar.

Vad roligt med en adept! Det vill jag också ha! Ibland frågar folk tips i bloggen, en gång blev jag så till mig att jag skrev ett långt träningsschema som jag tyckte skulle passa och mailade tillbaka =)

Josefine sa...

Jag tycker att det är helt okej att vara en promenerare när du har fått barn för bara några veckor sedan. Skynda långsamt :-)

Wanja sa...

Många, långa promenader lär det bli! Barnvagnspromenader är bra både för mag- och rumpmusklerna!

Mia sa...

Kan det vara så att både jag och din elev har siktat in oss på 1.32 på halvmaran?! Shit. Jag har bara inte hittat något lopp som passar in i kalendern än ;)

J sa...

tycker också det ät skönt med barnvagnspromenader... gillar inte promenader anna´rs...tycker att det går för långsamt! men nu - jättemysigt! men det är väl amningshjärnan som gilloar det ;) måste fråga om ni tycker om babysittern ni har...vi har tänkt köpa en men har svårt att hitta en som verkar bra.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Jag kan tänka mig att tiden går snabbt med en liten bebis. Söt han är där han ligger i babysittern!

Löpning & Livet sa...

jenny: krya på dig!

jonna: ja det är roligt, speciellt när det går bra för henne också! hade ju kännts sådär om hon blev sämre av att träna för mig :)

russin: jo det har du rätt i :)

wanja: haha, jo det är väl en bra uppvärmning inför löpningen som kommer om ett par veckor!

mia: det är inget vi talat högt om (målet var nog under 1:38 om jag inte minns fel) men jag tror nog att det kan bli nedåt de tiderna ja!

j: jo sen när jag kan springa kommer jag nog springa mer än gå, men nu funkar det rätt bra som substitut (iaf när solen skiner).

Vi tycker babysittern funkar bra. Nu har vi iofs inte jämfört med några andra men dena går att ställa från nästan helt plant liggande till rejält uppsittande. Och så är den mjuk och skön :) Har för mig att du kanske inte gillade Laban, Tummen, Pingu etc men jag tycker de är väldigt söta :) Här hittar du dem iaf; http://www.rattstart.se/

karin: jo, tiden går minst sagt snabbt!

Em Löfgren sa...

Tar gärna en promenad med dig nån dag! vi bor väl rätt nära?!

Ps klart du ska ha katt!

ps igen- du frågade om frisör och jag vet inte om du såg mitt svar! men jag rekommenderar sanna på studio81 på södermalm!! =)

Kram!

Carina sa...

Ni har fullt upp du och Sixten!! Härligt med promenader ju sådana här fantastiska vårdagar som det varit.