fredag 1 april 2011

Fredagsfys

Jag har lyckats pricka in dagarna utan sol för mina små springsteg. I tisdags snöade det och idag var det grått och fuktigt. Men det gör inget när man får springa. Något lite längre idag. Totalt sett nästan exakt samma tid ute, men 500m längre och nu 4min gång följt av 6min lufsjogg. Totalt 23min spring idag. Dessutom hann jag med 20min core och en dusch innan Sixten vaknade, så nu är jag mer än redo för helg!

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Core OCH dusch utan att han vaknade?? Vilken prakt-bebbe! Själv kommer jag ihåg att man knappt hann få av sig skorna, än mindre äta och duscha...:)

mina sa...

Åh så härligt!Jag sprang 25 varv på bana i onsdags och även om graviditet och barnafödande inte varit super för formen så har det nog hjälpt mig mentalt. Inget med löpning är liksom särskilt jobbigt längre

Josefine sa...

Vad skönt att vara igång! Jag kan meddela att det är svårt att pricka in solen även när man jobbar hela dagarna ;-)

Fit-Eva sa...

Underbart!
Jag hann ALDRIG med något när sonen sov men så sov hann bara mikrosömn, dvs typ 20-40 minuter åt gången...

Lisapisan sa...

Det låter underbart! Hoppas min lill* krabat också sköter sig så ypperligt när mamma vill sätta igång och träna igen =). Trevlig helg!

Ingmarie sa...

Det där är ju helt u--d-e-r-b-a-r-t! 23 min. är ju flera 100% ökning!Tjoa när du vill jag ska visa dig de fina vägarna i Nacka reservatet. Eller om du bara vill ha sällskap ändå. Ännu är det för mycket is där. :-(

Erika sa...

Den där effektiviteten kommer mer rutin efter en månad antar jag? för vi lyckas då alltid pricka in vår frukost, lunch OCH middag när lilleman ska äta :)

Löpning & Livet sa...

anna: jodå :) (fast inte alltid)

mina: så himla bra!!

russin: jo, då är det nog ännu svårare :)

eva: oj, jag kanske är lyckligt lottad då :)

lisapisan: det håller vi tummarna för!

ingmarie: nja inte flera hundra procent men väl 5 min från gången innan :)

erika: haha, jo i början blev det inte mycket gjort här hemma, jag hann knappt äta ens :)