tisdag 5 april 2011

Vilotisdag

Egentligen hade jag tänkt yoga idag, men så kom jag på att jag inte haft en vilodag sedan i onsdags så då fick det bli det istället. Vilodag. Även om jag varken tränar jättehårt eller jättemycket behöver kroppen vila helt med jämna mellanrum. Och vilat har vi jag och Sixten. Det enda produktiva vi gjort var att vara på ett möte i förmiddags. I övrigt har vi bara sovit. Vilat. Yogan får vänta.

Jag fick en ny vätskeryggsäck i present igår föresten. Så nu vill jag bara ut på långpass! Fast det ska jag såklart inte. Men jag ska varva 3min gång med 7min jogg imorn. Det ser jag fram emot!

4 kommentarer:

Karin sa...

du kommer att kunna njuta av många långpass snarare än du anat tror jag! Njut av Sixten nu!

Em Löfgren sa...

låter som en skön dag!

Anonym sa...

Du är så duktig! :)

Nu har jag köpt löparskor..! Ska bara lära mig att springa också ;) Har fått hopp när man läser och hör om dig o martin, erik och en kompis till. En av mina tänkbara kompisar bröt foten förre helgen dock. Väldigt illa; på 3 ställen = alla ställen man kan bryta. Gips i 6 v sen 2 v rehab. Ajaj...

Ha det bra! Kram

Löpning & Livet sa...

karin: hoppas!

emliscios: det var det

ingela: vad kul! bara ut och spring nu! :)