söndag 3 april 2011

Styrka med amningspaus

Hemmaträning har onekligen sina fördelar. Fyrtio minuter jobb följt av tjugo minuter amning och sedan ytterligare tjugo minuter jobb. Om Sixten gillar att äta från en svettig mamma vet jag dock inte, men eftersom han äter lika glupskt (han verkar ha ärvt mammas matbehov..) som vanligt så är jag nog förlåten.
Ben och core låg fokus på som vanligt, men axlarna fick också jobba lite lätt. Kettlebelltolvan var min kompis i samtliga övningar idag. Svingar, tåhävningar, knäböj, utfall, marklyft, framåtlutad enhandsrodd, drag mot hakan, draken och russian twist var utmanarna. Fast vissa övningar är alldeles för lätta med tolvan och jag får köra många reps för att känna något. Måste verkligen skaffa en sextonkilos.Nyinköpt te (roiboos mynta) och ostmackor avslutar helgen. Imorgon ska det springas!

13 kommentarer:

Jenny sa...

Åh,vilken liten söting han är! Men det är klart med en så fin mamma förstås! Härligt att du kan träna hemma!

Karin sa...

ja, det lär ju dröja innan den lilla (söta) plutten väger 16kg... Men du, en kettlebell är ju betydligt billigare än ett gymkort så det är klart att du ska ha en!

Karin Engen sa...

Sötsixten!

Ingmarie sa...

Du ÄR stark och dessutom har du en sötnos att vila ögonen på! :-)

Carina sa...

Tror nog att Sixten gillar även en svettig mamma :). Kanske ska ta och köpa mig en kettlebell.. verkar vara grym träning.

anneliten sa...

Nu är det ju ett tag sedan... Men jag minns amning som något som gjorde mig dåsig. Imponerande att du kommer igång igen!

Ann sa...

Sötunge och starkmorsa!! Härligt att kuta i morrn va?! Heja du!

Erika sa...

Han är söt som socker och du är en start mama :)

Fit-Eva sa...

Härligt!
Hemmaträning rules!

Lisapisan sa...

Vilken fin form du ser ut att va i igen och så söt han är lille Sixten!

Löpning & Livet sa...

Tack för pepp och snälla ord (som vanligt)!!

Mia sa...

snyggt linne du har! var ute i hudiksvall och letade träningskläder både för inne och ute i lördags med ett kass resultat. Jag vill ha mer färg än vad marknaden erbjuder :)

mikael sa...

Haha vad söt han var i mysbyxorna och sockarna :)

Det märks knappast att du nyss har varit gravid. Imponerande