onsdag 13 april 2011

En fin början

Nätterna då Sixten sover mellan tjugotretiden och någon gång mellan halv fem och sex börjar bli fler och fler. Kanske inte riktigt varannan, men nästan. Efter sådana nätter vaknar jag mycket piggare och gladare, så jag hoppas de fortsätter bli fler och fler. Annars vaknar han visserligen bara en gång till, mellan ett och tre någongång, och det är tydligen något jag också ska vara glad över har jag förstått. Så det är jag. Men jag är ännu gladare när han sover hela tiden såklart.

Idag var en sådan morgon. När klockan var halv sex hade han ätit klart och fått ny blöja, så jag la ner honom hos Martin och passade på att yoga lite. Sjuttio minuter härlig och välgörande yoga och nu är jag om möjligt ännu piggare och gladare. Ingen sol ute idag heller men jag tror det blir en bra dag ändå. Tvätt och annat pyssel på förmiddagen (En egen tvättmaskin hade suttit fint nu..) och någon form av promenad på eftermiddagen. Kanske i form av (fönster)shopping och en kaffe på stan? Vi får se. Först ska jag hoppa i duschen och fixa frukost. Och nu börjar det gnys där inne i sovrummet så det är väl bäst att ge sötkorven lite uppmärksamhet också.

8 kommentarer:

Ann sa...

Gud så mysigt det låter!! Ah, denna längtan...
Kram på er fina!!

Miss Agda sa...

A vaknar ca var 90e minut sedan 2 månader tillbaka så var glad över sixtens sovvanor :) Jag skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att gå upp halv sex som du gjorde imorse, så död känner jag mig på morgnarna och har svårt att kliva upp när A vill gå upp efter 8 någon gång.

Mia sa...

Jag vill leva det där livet.

"...och någon form av promenad på eftermiddagen. Kanske i form av (fönster)shopping och en kaffe på stan?"

Mmmmmmm...

Jag förstår liksom att det inte bara är fönstershopping, men ändå! :)

Ingmarie sa...

Var det Sixten eller Martin som gnydde? Antar att de är sötkorvar båda två? ;-)

Jonna sa...

Skönt att han sover så himla bra! Min systers förstfödda son vaknade i princip var 90e minut fram tills han var 9-10 månader. :) Ni mammor utvecklar superkrafter tror jag! De tar ni med er ut i spåret också, det är jag säker på. Kolla bara på Isabellah Andersson och Maria Rydqvist!

Jonna sa...

Tack för tipsen Andréa! Guld värt! Skulle verkligen behöva mer coachande. Kram

mikael sa...

Av någon konstig anledning tror jag att varje pass ska vara kvalitet och blir lite besviken om så blir fallet.

Vet innerst inne att det går upp och ner.

Du är snart i slag igen. Du har ju viljan, ambitioner och träningsvana så det kommer gå galant

Löpning & Livet sa...

ann: jag håller alla tummar och tår! Kram!

miss agda: usch.. jag ska nog njuta, man vet aldrig när det vänder!

mia: vem vet, snart är du kanske där :)

ingmarie: :) jo fast det är de ju. Men martin är inte lika tjock :)

jonna: jag hoppas jag kan få en gnutta av de där superkrafterna :)

varsegod!

mikael: alla pass har sin plats i helheten!