torsdag 7 april 2011

Morgonyoga

Vagnjogg igår (fortarande med promenadinslag, här tar vi det superlugnt) och morgonyoga idag. Kanske hinner jag med någon form av styrkepass i eftermiddag också, vi får se. Sixten har haft lite magont på eftermiddagarna och kvällarna ett par dagar nu och då är det såklart han som har allt fokus (Ja, han kommer såklart alltid i första hand, men du fattar vad jag menar). Men just nu sitter han i babysittern och pratar med tv´n. Bra grej det där. Sov ända till halv nio gjorde han också (med 2 ätpauser under natten) så jag hann alltså köra lite yoga på morgonkvisten. Fyrtiofem minuter egen med inspiration från både här och där. Strax ska vi iväg till bvc för vägning och mätning vilket var ett tag sedan nu. Jag gissar på en bra bit över 5kg för matvraket nu.

Yogan var som alltid välbehövlig. Jag vill verkligen försöka utnyttja det faktum att jag fortfarande är lite extra smidig nu efter graviditet och förlossning och inte stelna till. Minst en gång i veckan, helst flera ska jag försöka få till. Och massa stretch på det. Fast det är ju inte lika kul.. Oj, nu var det inte kul att prata med tv´n längre visst, bäst att avsluta här.

6 kommentarer:

Erika sa...

Han är ju snart två månader ju, tiden går så fort! Vår lilleman väger ynka 3360 g men är en lång liten kille, jag undrar hur han kommer se ut om någon månad när han passerat 5-kilos strecket.

Ha en fin torsdag!

Jenny sa...

Åh vad du är duktig som kör yoga! Jag borde, men kommer aldrig till skott!

J sa...

vvad duktig han är! bara två ätpauser på en natt. kan han inte lära ut det till Valter :) ? och vad duktig du är! tänkte faktuskt oxå försöka mig på ett pass i veckan eller nästa...provsprang lite med barnvagnen igår...och ja, det gick fint :)

Anna (Orka mera) sa...

Vad skönt att du hinner yoga lite och få lite egentid mitt i all bebistid. När han tröttnat på teven kan du testa tvättmaskinen, den är minst lika kul, speciellt om det är en färgad tvätt :)

Mia sa...

Jag skulle också behöva bli lite extra smidig.. :)

Löpning & Livet sa...

erika: ja helt galet! 5600 drygt stod det på vågen :) och 59,2cm

jenny: bara du är igång så kommer du ju gilla det :)

j: jo det verkar som att man ska vara glad för det? fast ibland vaknar han bara en gång så jag tycker två gånger är mycket :)

anna: jo jag har förstått att den kan vara kul :) fast tyvärr har vi ingen egen :(

mia: yoga! ;)