söndag 10 april 2011

Knubbig och mera spring

Jag råkade göra ännu ett avsteg från skyndalångsamtplanen och sprang hela vägen (förutom uppför en låång och sjukt brant backe på slutet) runt Årstaviken i förmiddags. 8,6km solskenslöpning är inte en dålig start på söndagen.

Förövrigt börjar sötkorven Sixten bli en riktig knubbis med flera dubbelhakor, härliga valkar på låren och en tunna till mage. På tretton dagar lyckades han äta upp sig 990g och väger numera (i torsdags) 5626g till sina 59,2cm. En riktigt knubbig sötkorv alltså!


Skrivet på min Iphone

6 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Härligt! Då är han ju i klass med min son som jag berättat om innan åt upp sig 800 gram på en vecka - underbart! Du ser, det brukar ordna sig ;-)

Jonna sa...

Åh vilken sötis! Alvar, min systers son som är född 29 dec, är också sådär underbar valkig och knubbig nu... så knubbig att det nästan blir ett problem för han kan bli lite röd i alla veck! :) Vilken härlig löptur, du är ju super-på-gång! Jag har inte så bra koll på det där med att dra igång och träna efter grav och förlossning, men var och en känner ju sin kropp bäst! Och du har ju så stor löpvana från innan, det är ju inte precis som att börja träna från ingenstans.

mina sa...

Härligt med såväl löpning som bebishull! En riktig liten guldklimp du har fått. Inez gjorde ju också så... ökade nästan inget i början och amningen strulade men gick sedan upp 500 g i veckan några veckor och har också blivit en riktig knubbis med ordentliga hakor.

Fitnesscoachen sa...

Världens finaste sötkorv! :)

Jenny sa...

Sötis!

Karin - Hälsa och Fitness sa...

Jätte söt och knubbig är han!