fredag 8 april 2011

Spring på riktigt!

Jag har sprungit utan vagnen och det var så roligt att jag inte kunde förmå mig till att ta gångpauser. Oups.. Fast jag är ju inte mer än människa.. När jag återgår till vagnspring återgår jag också till planen, det lovar jag. Tror jag.

6,6km, samma runda som vid de senaste vagnjoggarna. Det kändes jättebra från början till slut, men konditionen är inte på allra topp. Det märktes särskilt i motvinden och backarna. Extra mycket när det var både och. Men ge mig ett par tre veckor så ska jag nog vara nästan som vanligt! Fast just det, återgå till skyndalångsamtplanen var det ja.

Skrivet på min Iphone

7 kommentarer:

Fit-Eva sa...

:-)
Nice shoes!

LinaTriathlet sa...

Grymma skor!!

Härligt att du är på språng!
Löpendorfiner är underbara :)

Ingmarie sa...

Känns det bra så kör på!

Lisapisan sa...

Åh va härligt det låter!! =)

Mallan sa...

Härligt att vara på g tillbaka! =) Har läst din blogg ett tag men aldrig lämnat något avtryck, men tror att du kommer att komma tillbaka starkare till sommaren! Sen får vi "hoppas" på en svalare sommar i år ;P
Du har väl jobbat på löplabbet, har en fråga om skor.. Springer i asics gt2150 och ds trainers, men upplever smärta på utsidan av foten har också känt att jag springer rätt mkt på utsidan om jag inte tänker utan bara springer, när jag sedan korrigerar löpsteget så försvinner smärtan.. Kan jag behöva en annan typ av sko?? Förslag (vilket märke som helst)?? Tusen tack på förhand

Löpning & Livet sa...

eva: yes, de är lite speciella :)

lina: endorfiner är bäst!

ingmarie: det ska jag :)

lisapisan: snart är det din tur!

mallan: hej! roligt att du läser!

jepp jag jobbar där (fast inte just nu då :) ) det bästa är att du går till löplabbet (eller annan butik som tillämpar samma utprovningsteknik med spegellåda och band) och gör en koll! det är svårt att svara på vad som kan vara fel när jag inte vet hur dina fötter ser ut och hur du springer. det jag kan säga är att de skor du nämner är för pronation (korrigerar en "inåtfällning" i vristen). Om det verkligen är så att du springer på utsidan (vilket många TROR att de gör men i själva verket inte gör) så är de skor du nämner inte så bra för dig utan du behöver en neutral sko. Men som sagt är det bäst att du går och kollar dina fötter och ditt steg så att du får rätt sko för just dig!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vad härligt det låter att du fick springa på riktigt!