onsdag 20 april 2011

Snart Värmland

Löpning i måndags, yoga igår och så kettlebell nu på förmiddagen. Förhoppningsvis blir det lite spring i kväll också. Imorn, då är det nog bäst att vila lite. Åka bil ska vi göra. Långt. Fyrtio mil närmare bestämt. Det ska bli spännande att se vad Sixten säger om det. Eftersom vi inte har någon egen bil är han inte så rutinerad på bilåkande. Hans enda färd i livet är den i taxin hem från bb och då satt han bara och tittade med sina nyfödda små ögon. Inte ett ljud gav han ifrån sig. Fast det går nog inte att jämföra sträckan mellan Karolinska i Solna och Årsta med den mellan Årsta och Arvika. Men det ska nog gå bra.

Det ska bli skönt att få komma hem till Värmland och känna skogslukten. Få springa tillsammans med Martin medan Sixten umgås med mormor eller morfar. Äta massa godis, slippa laga mat. Bli allmänt bortskämd helt enkelt.

Och appropå skogslukt så har jag utvecklat ett enormt sug efter Göteborg och Skatås. Igår natt när jag satt i sängen och ammade kände jag att jag bara måste dit snart! Jag trivs jättebra i Stockholm, men Göteborg kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

5 kommentarer:

Mia sa...

Det är bara att komma hit! Eller inte hit... Jag är ju i Uppsala nu, men du fattar :)

Kram

Fit-Eva sa...

Hör av dig när du är i Götet så kanske vi kan springa ihop i tex Änggården :-) (eller Skatås)

Karin Engen sa...

KOM HIT!!!

Erika sa...

Det kommer nog gå jättebra, barn gillar ju att bli vaggade till sömns av billjud. Vi åker också bil imorrn, 14 mil iofs men Nils gillar det starkt!

Glad påsk!

Lisapisan sa...

Ha en härlig påsk i skogarna och hoppas bilåkningen går bra!

ps. Göteborg är vackert! Vitsippor överallt och träden börjar skymta i grönt. Man vill bara springa springa springa!