tisdag 26 april 2011

Tillbaks i stan

Jag är tillbaks i storstan och har andats färdigt skogsluften för denna gång. Även om jag som sagt trivs bra här så uppskattar jag mer och mer lugnet och tystnaden på landet.
Igår invigde jag min nya kompis sextonkiloskettlebellen. Den och tolvan fick göra mig och Martin sällskap vid ett styrkepass där vi hade Sixten som åskådare. Han satt mest och lekte och pratade med spökena och hunden på babysittern, men på slutet när han tröttnat på det fick han ligga på en filt och kolla på oss underifrån. Särskilt roande tyckte han det var när jag körde russian twist. Inga foton på det dock tyvärr.

Idag hade jag egentligen tänkt springa igen, men jag har haft så mycket att stå i så det fick bli vilodag idag istället för imorn. Två dagars löpvila gör nog bara gott för springbenen ändå. Imorn blir det dock andra bullar. Frågan är bara vad på löpmenyn jag ska välja? Jag har nämligen bestämt att eftersom fartlekspasset i lördags kändes så bra är det ok att börja köra lite försiktig kvalitet nu. Jag har även bestämt att det är ok att köra på känsla och improvisation ytterligare ett par veckor framöver, men snart är det dags att strukturera upp träningen lite mer. Jag har ju faktiskt riktigt tuffa mål framför mig.

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Jag har alltid älskat "landet", kanske för att det är där jag är uppvuxen, men efter många år i städer har min längtan tillbaks med blivit starkare. Tur skogen finns inpå knuten. :-)
Ska bli roligt att följa dig mot dina mål. För når dem gör du! :-)

LinaTriathlet sa...

Vi är också tillbaka efter en härlig påsk på landet. Älskar lantlivskänslan :)