onsdag 4 juli 2012

För mycket tid

Det är konstigt det där med tid. Oftast flyger den fram alldeles för snabbt eller så segar den sig fram så oändligt långsamt. Det finns oftast inget mellanläge. Eller så är det just det det gör, bara att just då reflekterar vi inte över det?

Idag hände något konstigt med tiden. Visserligen gick jag upp en kvart tidigare än vanligt eftersom Sixten tyckte att det var dags då. Men den där kvarten måste ha växt. Jag hann med allt jag brukar göra om morgnarna och ändå kom jag iväg något lite tidigare än vanligt. Kom på att det var ju lite onödigt, jag skulle ju ta nästan närmsat vägen till jobbet idag, bara lugn löpning med teknikfokus. Dumt, nu kunde jag ju lekt med Sixten en kvart extra. Ett litet dåligt samvete gör sig påmint.

Iallafall. Kommer på att jag ju kan passa på att handla några frukost/mellanmålsgrejer som tagit slut så slipper jag göra det på lunchen. Gör så. Segar mig till och med. Kommer ändå fram till jobbet tjugo minuter tidigare än vanligt. Segar mig med duschandet och fixandet. Äter frukost och kollar nätet. Inser att det är en kvart kvar tills jag börjar och får nästan långtråkigt. Vad har hänt med tiden? Hoppas den går lika långsamt ikväll också. Men förmodligen inte.

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Jag tror man ska försöka tänka som så att; den tiden man lägger på träning får barnen igen i form av en piggare och gladare mamma (eller pappa).

Annars hade man haft dåligt samvete nästan hela tiden... :-(

Löpning & Livet sa...

absolut! fast nu spenderade jag tiden med att göra ingenting (och blogga då) :)

Jonna sa...

Ibland händer det :)Då försöker jag tänka att det kan vara bra att ha lte tråkigt ibland!

Livskraft sa...

Å så skulle jag vilja ha lite oftare, här försvinner tiden allt som oftast utan att jag gjort något vettigt alls