onsdag 17 augusti 2011

Pyssel

Jag pysslar. Med namngivningscermoniförberedelser som matlagning, manusskrivande och logistikfunderande. Med att öva body balance koreografi. Med att springa backintervaller eller med en vagn. Med att svinga kettlebells och skriva saker som ska skrivas. Med att roa en liten kille som fyller 6 månader imorgon. Med att fika bort en halv dag tillsammans med andra mammor och pappor och bäbisar i samma ålder. Med fundera över i vilken riktning jag ska. Och med att bara vara.

5 kommentarer:

Miah sa...

Ja du har verkligen fullt upp! Livsglädje!

Jonna sa...

Mysigt med namngivningsfest!!!

mina sa...

Härligt! Det är verkligen lätt hänt att fika bort en halv (eller hel) dag med andra bebbar

Ingmarie sa...

Så mycket roligt!Låter härligt!Riktningen kommer. :-)

Petra sa...

Oj, jag har en hel del att lasa upp mig pa... later som du har en massa roliga spannade projekt pa gang - spannande!