onsdag 3 augusti 2011

Nja

Sex gånger tusen meter igår kväll. Ojämnt som bara den och således inte helt nöjt. Dessutom sprang jag så stolpigt och hade svårt att hålla ihop kroppen som spretade åt alla håll och kanter kändes det som. Idag har jag träningsvärk (en del är förmodligen från pushupsen och rörlighetsträningen, men det mesta kommer från intervallerna) som ska botas med en halvdag på stranden och återhämtningsjoggande ikväll.

Och just det; för tidsnörden; 4:22, 4:18, 4:09, 4:21, 4:12 och 4:20. Ok det är kanske inte jätteojämnt men är man pedant så är man. Under andra, fjärde och sjätte intervallen lutar det uppåt i början. Vad jag sysslade med under första vet jag inte, men jag förmodar att det var den gamla vanliga svårigheten att hitta rätt fart som spökade.

10 kommentarer:

anneliten sa...

Äh, lita inte för mycket på Garmin (om det är den som mäter).

Jag är imponerad över hur snabbt du är tillbaka efter din graviditet - bra jobbat!

Jonna sa...

Det låter väldigt snabbt i mina öron :) Jag är också grymt impad över din målmedvetenhet och form!

Ingmarie sa...

Den första är alltid lite knepig och jag tycker de var jätte tjusiga!

mikael sa...

Att springa på bana går så mycket snabbare. Även om jag försökte hålla nere farten så vill man bara springa på :)
Har också lite träningsvärk efter mina tusingar i tisdags.
Idag ger jag på mig det igen med 2000 :)

Sen tror jag att jag dragit sönder nåt i bålen =/

Löpning & Livet sa...

anneliten: nej den lever mer och emr sitt eget liv.. Verkar inte som den gillar sthlm för den krånglade inte alls lika mycket i gbg :) Och tack!

jonna: joo.. helt ok ändå :) och tack till dig också!

ingmarie: tack tack :)

mikael: haha vad lustigt, jag ska också springa 2000ingar idag eller imorn :)

Jenny S sa...

Oavsett orsak så är det intressant att läsa om pass där du är mindre nöjd.

Själv fick jag ge upp dagens 4 min-intervaller och bara småjogga för kroppen främst ryggen gjorde ont och inget kändes bra.

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Jonna sa...

Andréa! Jag har sprungit med barnvagn idag! Det var ju galet jobbigt, men kul! :)

Carina sa...

Jag tycket det var supersnygga intervaller!! Jag har otroligt svårt att hålla tempot. Springer ofta på så som kroppen vill och då kan det bli lite si och så med tempot. Sen KÄNNER jag inte vilket tempo jag håller.Men det kanske är en vanesak.

Snabba var de också föresten!!

mikael sa...

Hur gick det på dina 2000 m intervaller?
Mina gick hyfsat men herregud vad jobbigt. Inte blir det bättre av värmen heller. Men jag ska inte klaga :)

Anna sa...

Jag är riktigt impan av dig och dina tider Andrea. Det är ju som om du inte haft något uppehåll allt. Vaddå gravid liksom?!