tisdag 30 augusti 2011

Positivt och negativt

Gårdagens premiär som balancefröken gick ok. Helt nöjd är jag (såklart) inte, men nu är första gången avklarad så nu kan det bara bli bättre. Nästa vecka kör jag själv och (såklart) hela programmet själv. Trots att det är dubbelt så mycket känns det dubbelt så bra. Första gången är alltid första gången.

Så till tråkigare saker. Iallafall för mig. Igår vaknade jag med huvudvärk. Idag med pyttelite halsont. Men det gick över. Fast under eftermiddagen blev jag helt plötsligt förkyld. Det gick på ungefär fem minuter. Konstigt. Men så brukar det ofta vara när jag blir förkyld. Ofta går det också över snabbt. Inte på fem minuter, men väl på ett par tre dagar. Och det hoppas jag verkligen, för på lördag ska jag springa fort. Men träningsplaneringen spricker ju rätt rejält. Kanske är det bra för prestationsångesten? Kanske sänker jag kraven, kanske går det bättre? Om jag blir frisk vill säga. Jo, det ska jag. Idag snörvlar jag framför teven. Det hör inte till vanligheterna. Varken tv-tittande eller snörvlande. Fast först ska jag skriva klart ett träningsprogram till en adept eller vad man nu ska kalla det. Och finslipa det sista på en artikel. SEN ska jag snörvla framför teven.

7 kommentarer:

Fit-Eva sa...

NEJ!!!
Du kanske har drabbats av Tjejmilen-förbannelsen? Har själv de senaste tre åren blivit sjuk veckan innan MEN i år, peppar/peppar/ta i trä - då ska jag hålla mig FRISK!
Håller tummarna för att du blir kry FORT!!!

Daniel sa...

Ajaj!!! Hoppas du lyckas mota bort skiten!!!

MMS sa...

Jag ska också sprina tjejmilen, ont i halsen och snuvig med start igårkväll. Så trist!!!

Carina sa...

Så där brukar min förkylningar också se ut. Börjar med en nysning liksom och går över superfort. Det här kanske helt enkelt gör att du blir tvingad till en bra vila och kommer vara superladdad på lördag. Det behöver verkligen inte påverka negativt!

Jag kommer och hejar på lördag!

Karin sa...

hmm, du är säker på att det är halsen och inte i "nervösen" som du har ont ;-)

Jonna sa...

Men neeeeeeeeeeeeeeeeeej!!! Fasiken! Du måste bli frisk nu så att du kan springa snabbt och säga hej till mig på lördag! Jag sitter och pimpar ingefärate just nu. Inte förkyld än men med en sambo med feber och halsont blir man rätt nojjig!

Löpning & Livet sa...

idag är det värre än igår men om den här förkylningen följer mina andras mönster kommer jag känna mig bättre redan imorn och vara tillräckligt frisk på lördag!

och jonna, om jag nu mot förmodan inte skulle starta kommer jag såklart och hejar!