lördag 13 augusti 2011

Höfter vs spring

Från början hade jag tänkt att säsongens första tävling skulle springas idag ((halv)maran räknas inte riktigt), men eftersom jag går en intensiv och fysiskt krävande utbildning som dessutom "kräver" att jag lägger tid på att öva hemma la jag ner de planerna så fort jag insåg att det var samma helg. Martin får stå för familjens tävlande idag. Själv övar jag på "höftöppnare" och försöker bortse från träningsvärken jag har typ överallt, men speciellt i ryggen.

Dagens presentation gick bra. Första gången helt ok, andra gången mycket bättre. Imorgon är det en ny låt som ska presenteras och nu fick vi välja själva. Jag valde låt 5 som är just höftöppnare, därför att jag dels gillar detta väldigt mycket och dels känner att jag behärskar tekniken såpass bra att jag känner mig trygg och kan lägga mer fokus på exempelvis coaching och kontakt. Jag ser fram emot morgondagen med spänning.

7 kommentarer:

anneliten sa...

Oj. Jag blev orolig att du var skadad. Höftöppnare låter som en rehab-övning i mina öron... Skönt att det inte var någon skada utan en kurs i???

Jonna sa...

vad duktig du är! Kan du inte flytta till Dalarna och bli instruktör här? Jag lovar att gå på alla dina pass!

AKA sa...

Kul att du är så nöjd m kursen!
Jag måste också jobba m höftöppnare för att skydda knäet i yogan. Tycker dock inte det är så kul. Vilken är din favvisövning?

Jenny sa...

Vad kul, alltid bra med mera utbildningar!

Ingmarie sa...

Du kommer att bli en grymt bra BBinstruktör! Var kommer du att hålla hus med dina klasser? utmaningar är både roligt och spännande! Jag ska snart börja min... :-)

Löpning & Livet sa...

anneliten: nejnej, ingen skada här! med hjälp av mycket body balance blir det förhoppningsvis ännu "lättare" att hålla sig skadefri :)

jonna: du får komma hit på besök! :)

aka: olika varianter av svanen får jag nog svara på den frågan :)

jenny: visst är det!!

ingmarie: jag hoppas det :) På sportlife hammarby sjöstad, säg till om du vill komma som gäst någon gång! (jag har ingen fast klass i nuläget dock)

Ingmarie sa...

Såklart jag vill komma! De kanske behöver en kundaliniyogaistruktör så småningom där med... :-)