torsdag 25 augusti 2011

Kvällsträning

Eftersom Martin är iväg och springer Bellmanstafetten och jag inte kände för att springa med vagnen idag blir det sent spring för mig. Klockan är nu kvart i nio och jag hoppas på att få ge mig av senast nio. Sedan Sixten somnat för natten har jag dock övat Body Balance. Jag brukar öva igenom hela koreografin ungefär varannan dag och alltid har detvarit något jag missat, oftast samma saker, men idag gick det nästintill prickfritt. Skönt. Jag kan nämligen meddela att jag från och med vecka 36 och höstschemats start har fått en fast klass! Och nu på måndag ska jag teama samma klass tillsammans med nuvarande instruktör så det är bäst jag lär mig att prata samtidigt som jag koncentrerar mig på koreografin..

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

GRATTIS! Vad roligt! Det kommer att gå som en dans det där!Hoppas du kom ut en sväng.:-)

Jonna sa...

Rätt skönt med sen-sen löpning även om det blir sent-sent i säng också! Grattis till klassen!!!

Löpning & Livet sa...

tacktack! och ut kom jag också :) 6,4 klibbiga kvällskilometrar..

RosaMilton sa...

Grattis! Va kul! Det hade varit roligt att träna för dig men det är så fel sida om stan!

runwaytoadventures.com sa...

Gott med BB. Lite sånt hade jag behövt typ nu.