söndag 28 augusti 2011

25,2

Det var med nöd och näppe jag nådde 25km, men 25,2 stoppade jag tillslut klockan på. Största delen borta i kuperade nackareservatet men även en del asfaltlöpning för att få ihop hela sträckan. Segt så det förslår men det kan ju inte alltid vara lätt och roligt här i livet. Det märks att jag inte fått till några långpass de senaste veckorna och det är trötta ben nu. Men nu är jag igång igen och då kan det bara gå lättare. Fast just nu är det dags att äta igen lite. Mums.

Skrivet på min Iphone

8 kommentarer:

AKA sa...

25 i terräng får man va ruggigt nöjd med! Och nu: belöning! ;)

Jonna sa...

Grymt bra jobbat! Och vilket härligt styrkepass du körde också, fiffigt och bra, gillas!

Erika sa...

Wow, jag är sjukt imponerad som vanligt. När går Lidingöloppet av stapeln? ´Jag jobbar på med mina barnvagnspromenader, sen tänkte jag börja styrketräna men har inte bestämt mig för vilket gym än. Det beror helt på vilka priser och om det finns någon form av klippkort...

Ja visst är det roligt att kolla lite hur bebisar beter sig i en viss ålder. Jag är fascinerad över hur glad och sprattlig man kan vara när tuppen inte ens har vaknat :)

Anna (Orka mera) sa...

Härligt jobbat! Du är verkligen back in business :)

anneliten sa...

300 meter längre än vad jag orkade idag. 24.9 km säger min Garmin att jag sprang.

Ann sa...

Fantastiskt bra jobbat!! Heja heja!

Löpning & Livet sa...

aka: jo det får man :)

jonna: det gäller att ha lite fantasi och strunta i att folk stirrar :)

erika: tack, jag känner mig dock ganska medelmåttig jämfört med många andra :) lidingö är om en knapp månad.

anna: jo, men jag vill helst vara mycket bättre också ;)

anneliten: grymma är vi!

ann: tacktack!

Ingmarie sa...

Märkligt att vi alltid missar varandra! Och trist...