tisdag 9 augusti 2011

Dålig dag

Idag har jag en riktigt dålig dag. Egentligen är det ingen som helst skillnad på idag och exempelvis igår, men det är bara en dålig dag. Precis allt känns dåligt. Det är grått och tråkigt ute. Sixten vägrar sova och är gnällig (fast nu sover han faktiskt fortfarande efter snart 1,5 timme!). Jag har dov huvudvärk och ingen mat är god, det enda jag vill ha är godis. Fast det har jag inget hemma och inte orkar jag gå ut heller. Inte ens springning lockar mig idag. Jag körde 25min core lite halvhjärtat förut mest för att jag inte hade något bättre för mig och för att jag slarvat med det på sista tiden, men det var inte heller roligt. Läsa vill jag dock och det gjorde jag också innan jag somnade och sov en timme tillsammans med Sixten. Så nu återgår jag till bok och bäbis i sängen och hoppas jag får läsa något kapitel innan han vaknar. Och det är inte så länge kvar till kväll. Imorgon är det en bättre dag.

9 kommentarer:

mary sa...

jag såg en bullis nyss, och tänkte på dig! I övrigt har det varit en ganska medioker dag även på kungsholmen. Planlöst vandrande är vad jag har hållt på med.

Sofie RW sa...

Ah, trist. Men som du skriver - imorgon är nu och bra dag!

Löpning & Livet sa...

mary: ÅH! Nu blev jag genast på bättre humör :)

sofie: ja som tur är kommer det alltid bra dagar efter de dåliga :)

Karin sa...

Hejja imorgon! :-)

Ingmarie sa...

De där dagarna är inget skoj men du, det blir desto roligare när det vänder för det gör det ALLTID! :-)
Kram på dig!

Marre sa...

Håller tummarna för att det är en bättre dag i dag! Kram!

Suzan sa...

Hoppas din onsdag är bättre iaf!
*kram*

AKA sa...

Har också en sån dag efter operationsbeskedet som jag både längtat efter men som jag också bävar inför!

Imorgon är vi pigga o alerta igen! ;)

Jonna sa...

Usch för sådana dagar! Men just de dagarna kanske gör nästa dag så mkt bättre! Du verkar iaf haft en massa fina löppass och fina dagar sedan jag tittade in här sist innan min bloggosemester... :)