söndag 14 augusti 2011

Instruktör i Body Balance och lite funderande

Så kan jag lägga in ytterligare en grej på mitt CV. Visserligen ska jag filma en hel klass och bli godkänd på den innan jag får min licens men jag tror och hoppas att det ska gå vägen det med. Det har varit en mycket givande och inspirerande utbildning och jag är nu inte bara taggad för att sätta igång med balancen utan även mina andra fyra koncept. I höst har jag varken en fast BB-klass eller någon Army Traning, men jag hoppas på en del vick inom den första diciplinen och kanske någon eventklass inom den andra. Däremot kommer jag köra en löpklass på onsdagkvällar och en cykel 45 activio på lördagmorgnar. Sportlife Hammarby Sjöstad är stället du ska komma till om du vill träna med mig någon gång!

I och med att jag nu har ytterligare en merit på min lista kom jag att tänka på att jag faktiskt kan och gör ganska många saker. Ibland får jag nämligen för mig att jag bara är slapp och inte gör något vettigt, men när jag tänker efter kan man faktiskt säga att jag har fyra olika jobb. Jag har mitt vanliga heltidsjobb på Löplabbet som just nu består i att vara mammaledig. Sedan har jag mitt instruerande på Sportlife som jag visserligen har haft paus ifrån sedan i december, men som förmodligen kommer att ta en hel del tid nu framöver. Dessutom skriver jag lite för jogg.se vilket är hur kul som helst! Att skriva är något jag skulle vilja ägna mer tid åt, jag vet bara inte riktigt hur. Och sedan har jag ju faktiskt ett minilitet eget företag också. Jag jobbar inte jättemycket med detta, men jag har kört och kommer att köra lite mamma-army samt skriver lite individuella löpprogram. Från början var tanken individuell kostrådgivning och föreläsningar, men det har blivit mindre och mindre av den varan. Det hade såklart varit kul med lite mer av den sorten, men isåfall vill jag helst jobba med idrott och prestation mer än vikt och hälsa (även om det ena inte utesluter det andra) vilket inte har varit fallet hittills.

Oj, nu blev det en lång harang här, men vad jag ville komma till var att jag nog bör inse att jag är ganska "aktiv" ändå.. Stanna upp en stund, ge mig själv en klapp på axeln och vara lite nöjd en liten stund innan jag rusar vidare.

7 kommentarer:

Keron sa...

Tycker du har helt rätt i att man ska stanna upp och ge sig själv lite cred! Du har ju en massa strängar på din lyra! Och roligt verkar du också ha! :)

Anna (Orka mera) sa...

Kul med ny utbildning på meritlistan! Och med allt "gammalt" också förstås! Bara en massa roligheter!

Marre sa...

Du är BRA! Det är perfekt att vara mammaledig och fundera över vad man egentligen vill med livet. Jag har bytt jobb båda gångerna jag varit mammaledig. Eftertanke kanske det kallas. ;-) Grattis till BB-utbildningen! Har fortfarande aldrig testat en klass, måste bli ändring på det!

Jonna sa...

Vad duktig du är med en massa jobb och utbildningar! Inspirerande! Skulle gärna gå på dina klasser!

Lisapisan sa...

Du är absolut både aktiv och inspirerande! =)

J sa...

att stanna upp är väldigt nyttigt. tycker du har enormt mycket för dig!

Träningsglädje sa...

många klappar på axeln tycker jag. du är duktig på det du gör och har många järn i elden. bravo!