tisdag 23 augusti 2011

InsiktIgår var jag och Sixten ute och vagnjoggade. Då slog det mig att jag inte sprungit långpass på en månad. Inte bra. Först var det semestervecka och (i princip) ingen träning. Sedan fick jag hoppa över och istället ta med Sixten ut för att försöka få honom att sova och med vagn orkar man (jag) inget långpass. Förra helgen var det utbildning hela helgen och nu massa fix och familjebesök och annat. Man kan ju faktiskt springa långpass på vardagar också, men det är lite meckigare med logistiken plus att jag ofta är för bekväm (och mörkrädd) av mig och helst inte vill vara ute till klockan tio på kvällen. Lidingö närmar sig med stora steg så det är nog bäst jag får till ett ordentligt långpass i helgen. Helst i terräng, den har jag också slarvat med sedan jag blev storstadsbo.

6 kommentarer:

Om jag var din träningskompis sa...

Om du vill ha en rejäl genomkörare inför Lidingöloppet så borde du ta blåa linjen och åka ut till Ursvik.

Jonna sa...

Vilken underbar bild på Sixten !

Långpassen har inte duggat tätt i mitt liv i sommar... jag är därför rätt glad att det inte blev Lidingö-start. Du har sprungit massor och med några långpass till så kommer du kicka ass på Lidingö!

Marre sa...

Vilken finurlig krabat han ser ut att vara på bilden, Sixten!

Håller med om att det är svårt med långpass i vardagen men faktiskt har jag börjat vänja mig vid det mer och mer nu. Det är riktigt skönt att ta en vardag och bara rensa hjärnan.

mina sa...

Jag har precis samma problem. Vet inte alls hur jag ska få plats med det. Skulle behöva ett riktigt långt långpass, men har svårt att få plats med det i livet. Hoppas att Lidingö funkar ändå. Du kommer säkert klara det galant på Lidingö :)

Verkligen fin bild på Sixten

Löpning & Livet sa...

ojvdt: just det, det tipset har jag fått av flera. kanske dags att göra då :)

jonn: tack!

jo jag tror nog att det ska gå vägen ändå, man tycker alltid att man tränat för lite hur mycket det än är :)

marre: tack! Jo, lite kortare långpass kan man nog hinna få in, särskilt nu när det fortfarande är ljust rätt länge.

mina: ja jag antar att det är så det är när man är där vi är. Tur att helgerna finns så att man kan klämma in grejer där när det inte står något särskilt på schemat!

och tack!

Carina sa...

Det verkar vara lite allmänt svårt att få till de där långa passen. Jag har också haft svårt att få till det, för mycket tävlingar. Fast nu har jag fått till två på raken, det känns väldigt skönt. Fyra veckor kvar till Berlin/Lidingöloppet.

Än hinner vi få till långpassformen!!