torsdag 9 juni 2011

Vad ska jag med ett gym till?

Ja det kan man fråga sig. Ikväll gymmade jag nämligen för första gången sedan i januari. Jag sprang dit och började träna. Ungefär mitt inne i passet slog det mig att jag ju bara kört övningar som jag kör hemma. Kände mig lite dum, jag menar det är väl bra att passa på att köra annat när jag väl är på gymmet, och körde ett par övningar i trx:en bara för att. Sedan återgick jag till övningar jag kör hemma. Mycket med kettlebells, men även med hjälp av boll och balansplatta. Så vad ska jag med ett gym till? Det skulle vara för trx:en och bosu-bollen då. Kanske borde skaffa sådana så behöver jag inte gå till gymmet alls Inte för att gymma iallafall, vissa gruppträningspass utnyttjar jag dock gärna då och då.

Förutom gymmandet skrapade jag ihop 8,2 kilometer springning till samlingen. Inte för lätt, inte för tungt. Medelhård distans helt enkelt. Gassande sol och tryckande värme, men hey, kanske har min kropp blivit lite mer vän med sommaren? Förra årets sommar var antagligen lite extra jobbig eftersom jag var gravid, men även innan dess har jag haft stora problem att orka med mig själv pga allergi, uppsvälld kropp och noll träningsork. Antingen är min kropp fortfarande lite halvdopad av bra hormoner och grejer eller så har den ändrats. Jag föredrar fortfarande svalare temperaturer, men jag lider inte lika mycket som vanligt av att det är varmt. Hoppas på samma känsla även alla andra sommardagar.

1 kommentar:

Fit-Eva sa...

Hemmagym, hemmagym!
Kör all min styrka hemma, funkar fin-fint! Hade kort på SATS men inte längre.
Och TRX - köp! Ett enormt bra redskap som jag kört med i nästan två år nu och jag tar med den ut ibland oxå, går ju att hänga runt en stadig trädgren i bra höjd!