torsdag 9 juni 2011

Sötisar

Gräs i ena handen, en tjej i andra. Fullt upp för Sixten.

Idag har Sixten hållit en tjej i handen för första gången. (Ja kanske, lite väl stereotypt att bara förutsätta att han är/kommer bli heterosexuell, men iallafall). Vi var på picknick med några andra mammor (och en pappa) och bäbisar. Sixten och Betty låg och studerade varandra och sedan tog de tag i varandras händer. Gulligt! Och så måste jag säga att jag känner mig otroligt bortskämd som får vara ledig dagar som denna. Som får vara ledig en hel sommar. Och umgås med världens finaste bäbis. Helt galet egentligen.

11 kommentarer:

Daniel sa...

Vilken fin bild!
Kul att du lyckades fånga ögonblicket! :)

Cecilia sa...

Vad fina de är! Och jag blir glad varenda gång någon är glad över sin tid med sitt lilla barn här och nu istället för att bara skynda vidare!

Jonna sa...

Vilka supersöta små! Njut av sommaren, du är väl värd att vara ledig!!!

Känner igen dina värmeproblem så väl... min träningsork känns mkt mindre vid värme, jag känner mig stum och har jobbigt med andningen, kommer på mig själv att springa och längta efter att löpa i -10 gr!

Fit-Eva sa...

Åh vilken fin bild! <3

Jenny sa...

Så sött! Ha en skön helg!

Ingmarie sa...

Vilka sötnosar! Och vad härligt att du kan uppskatta och njuta av din "ledighet". (Tror det blir annorlunda när han börjar springa omkring. ;-) )

Johanna sa...

vilka godingar! visst är det kul att se ens eget barn upptäcka ett annat barn. de draas till varandra - så mysigt tycker jag. och visst är det en lyx att vara mammaledig nu. njut, bara njut!

Erika sa...

jag vet, det är livets lyx att vara mammaledig! jag är brunare än jag blir på en veckas medelhavssemester :)

LinaTriathlet sa...

Åh såå himla sööta! Fin bild!

Och tack för kommentaren, det är en rosa somrig klänning :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Oj, oj, oj, vilka sötnosar! Det ska börjas i tid visst med att hålla flickor i handen!!! =)

SAn sa...

Vad härligt och mysigt det låter! :)