onsdag 15 juni 2011

Fullt upp

Ojojoj. Jag är helt slut efter en dag ute bland diverse vänner. Det har endast varit massa trevligheter, men man kan bli trött av sådant också.

Dagen började med en exakt 12 kilometer lång vagnjogg (vilket är ny rekorddistans med vagnen) i Göteborgsblåst tillsammans med Mina och Inez. Inez som förövrig verkar vara av samma virke som Sixten; en liten solstråle. Men det är nog å andra sidan de flesta bäbisar i den åldern. Mycket trevligt hade vi och hann avhandla rätt många olika samtalsämnen, även om det mesta handlade om träningen och bäbisarna.

Därefter lite lunch och vila innan vi tog vagnen in till stan och jobbet. En fikastund på "min" butik och lite kortare besök på de andra. Sixten visade sig från sin bästa sida och charmade nog alla. Sen en sväng på stan och fika plus promenad med en kollega från ett gammalt jobb, lite snabba hej till ytterligare kollegor från samma jobb följt av ännu mera fika och en liten kortispromenad med fina Susanna. Vid det här laget var Sixten dock trött och visade den lite gnälligare sidan av sig själv, hoppas hon inte blev avskräckt :)

Nu ska vi stupa i säng. Imorgon är en ny dag i fina staden. Men på eftermiddagen åker vi hem till pappan igen.

Ps: Jag har varit lite dålig på att svara på kommentarer det senaste. Så om någon väntar på svar på något så kommer det såsmåningom :)

7 kommentarer:

Mia sa...

Tror du jag längtar hem till Göteborg nu eller?! :)

Jonna sa...

Vilket återtåg! Vad härligt att få komma till sina gamla hemtrakter, numer utrustad med en alldeles egen liten solstråle-bäbis! ;)

mina sa...

Ni hittade alltså hem ordentlig? Det var väldigt mycket lättare att springa med vagnen med sällskap :) Superkul att få se Sixten på riktigt även om han ju bara sov.

AKA sa...

12 kilometer lång vagnjogg ojojoj I´m totally impressed!!!!

Anny sa...

Vagnjogga 12 km - det kallar jag fina takter! :) DU ÄR DUKTIG!!! :)

//Tack för en fin blogg! Du får mig att vilja springa mera! :)

Löpning & Livet sa...

mia: men du får ju vara där hur ofta som helst ju :)

jonna: verkligen!

mina: jo det var inte så svårt. Kände igen mig efter en stund :) Tack för sällskapet!

aka: gbg är tydligen plattare än sthlm för det kändes inte alls så jobbigt som det kan göra här ibland :)

anny: tack!!

Susanna sa...

Han var supercharmig! Tack så mycket för besöket!