måndag 20 juni 2011

Stålmannen

Eller vem det nu var som bytte om i en telefonkiosk. Fast jag bytte om på en toalett (orkade inte gå ner i omklädningsrumet).

Jag tog springryggsäcken på ryggen och springkläder på kroppen. Och ett par springskor på fötterna faktiskt. Sen tog jag en liten omväg till gymmet och skrapade ihop drygt 4,5km.Svidade om till body balance-outfit (ok, jag bytte bara på överkroppen, men det är ju viktigt sånt där med klädkoder..) och körde ett härligt pass. Det var inte igår. I slutet av januari eller möjligtvis början av februari, närmare bestämt och då var magen lite större. Där i låg en typ färdig Sixten och väntade på att få komma ut.Det märktes att det var ett tag sedan. Aj mina ben. Borde nog köra lite sådana där marathonkrigare här hemma också. Förväntar mig träningsvärk imorn.

Efter en timme fokus svidade jag om igen och sprang nästan rakaste vägen hem. Totalt 7,4km lågpulsspring till samlingen och lite body balance rikare.

Ps; jag kände mig sjukt bloggnördig som fotade mig själv inne på toan.


Skrivet på min Iphone

7 kommentarer:

AKA sa...

Haha bloggnördig fotning känns igen så jag rodnar! Hur många ggr har jag varit sugen på gymmet men hittills har jag klarat att stå tillbaka men det är bara en tidsfråga!!!!!

Har du hittat dig nån löpkjol än? :)

Jonna sa...

Hehe kul med foton :) Det är ju inte så roligt att stå och fota sig själv inne i själva träningslokalen! Bra måndag för dig! Grymt.

Jenny S sa...

Hur gick det att springa hem? Jag upplever att nuvarande omgång bodybalance har grymt lång och jobbiga benövningar (liksom rumpa/ländrygg... puh!)

Bra jobbat!

Marre sa...

Fniss, vad roligt! Du ÄR ju en riktig superwoman så du borde alltid byta om i telefonhytter! :-)

Löpning & Livet sa...

aka: :)

har kollat lite men inte bestämt mig. väntar lite på att loverunning.se ska öppna webshop!

jonna: nä, ibland när ingen ser gör jag det, men jag skäms lite ändå :)

jenny S: jo, det var ltie stappligt till en början, men bara jag kom igång gick det fint. Ja herregud vilken benmördarlåt! jag fuskade en hel del :)

Marre: sant :)

AKA sa...

själv sitter jag nu i badet och nynnar på the AKA Korsbands Blues

Ingmarie sa...

Snygging!
Alla sätt är ba utom de dåliga. ;-)