tisdag 28 juni 2011

Sommardagar
Fixat och donat på morgonkvisten. Promenerat med mammakompis plus bäbiskompis på förmiddagen. Och så badat med mamma/mormor och syster/moster på eftermiddagen. Det är vad Sixten och jag har sysselsatt oss med idag. Premiärdopp för i år hos mig och Sixten doppade fossingarna i det ganska kalla vattnet. Dessutom har jag hunnit med en kort återhämtningsjogg och att baka scones. Plus att äta dem såklart. Imorgon kommer en ny sommardag.


Skrivet på min Iphone

6 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Vilken härlig sommardag!
Jag har också badat idag :) Härligt!

Ingmarie sa...

halle dar vilken sötnos! var badade ni?

Jonna sa...

Låter superhärligt! Han är verkligen en söt liten knubbis!

Jenny sa...

Vilken söting han är!

Löpning & Livet sa...

lina: härligt! :)

ingmarie: vi var vid trekanten. inte så fancy men helt ok för ett par timmar :)

Löpning & Livet sa...

sixten tackar och bockar :)