söndag 19 juni 2011

"Lite" regnigt

De där långpassen har liksom inte blivit riktigt som jag tänkt mig de senaste veckorna. Först blev det kortare än jag tänkt mig eftersom jag glömt bort att jag inte kan dricka två öl utan att bli lite lätt bakis. Dock hade jag fint sällskap så det gjorde inte så mycket. Förra söndagen sköt jag hela tiden upp passet och trodde, dum som jag var, att det skulle gå att springa efter babysimmet. Glöm det liksom. Jag är alltid helt slut efter det trots att jag inte rör mig många meter. Men det är någonting med det varma vattnet.. I måndags blev det inte heller av för då strulade precis allt och det blev terapispring istället. Men idag skulle det minsan bli långpass.

Vaknar och inser att regnet öser ner. Väntar fler timmar än jag tänkt mig men regnet öser fortfarande ner. Börjar fundera på att trots allt försöka efter babysimmet, men inser att jag bara försöker lura mig själv. Jag måste helt enkelt trotsa regnet (och blåsten!) om det ska bli något. Så det gjorde jag. I några minuter var det uppehåll, men i övrigt öste regnet ner över mina kläder som blev tyngre och tyngre. Västerbron var jag nära att blåsa av och tänkte att inte ens Göteborgs motsvarighet Älvsborgsbron har varit så blåsig när jag sprungit där. Och då har det ändå blåst typ alla gånger jag tagit mig över den.

Jaja, hem kom jag iallafall, även om det blev ett par tre kilometer kortare än planerat. 18,8km stoppade jag klockan på och kände mig ganska nöjd med mig själv. Det var skönt att stoppa benen i babysimvattnet ett par timmar senare.

6 kommentarer:

Karin Engen sa...

Du är en riktig hårding :) Själv har jag mest fikat hela dagen, inte riktigt det samma men ganska gott det med ;) Bra jobbat att ta dig ut i ovädret!

Carina sa...

Ja, idag hade man inte så mycket alternativ. Springa i regn eller inte springa alls var alternativen. Bra att komma ut idag!!!

anneliten sa...

Jag försökte vänta ut regnet - kom iväg först vid 19-tiden. Då var det uppehåll. Men det började förstås igen. Och motvind var det överallt. 15 kilometer blev det för mig. Klapp på axeln till oss båda ;-)

Jonna sa...

Grymt att du tog dig ut i den stormen, det var det nog inte många som gjorde!!! Långt sprang du med!

Anonym sa...

Oj, vad duktig du är! Impad!

Löpning & Livet sa...

karin: fika är också bra :)

carina: det fina är att man uppskattar uppehåll mycket mer efter en sån här tur :)

anneliten: typiskt :)

jonna: tacktack, något gav det nog :)

cicci: oj, tack!