lördag 4 juni 2011

Långhelg

Det är långhelg och jag har totalt tappat greppet om vilken dag det är. Även fast jag även i vanliga fall är "ledig" så känns det annorlunda nu. Jag får inte ett endaste dugg gjort och latheten har satt in. Åtminstone lite. Torsdagens spring hoppades över och flyttades till idag. Igår var jag förvisso ute på morgonjogg men sköt på det planerade core/stabilitet/balanspasset till idag. Nu är klockan efter halv fem och jag har varken sprungit eller core/stabilitet/balanstränat. Men jag ska. Tror jag. Det fina med att vara sin egen coach är att man kan flytta om passen (nästan) hur som helst. Fast jag tror jag ska ta mig en liten vagnjogg om nån timme. kanske kan jag tjata ut Martin också. Egentligen har han bestämt sig för att vila helt i två veckor nu efter maran, men jag ska försöka lura med honom på en mycket långsam liten tur. Hela familjen liksom. Så kan vi dricka Corona och äta havssalschoklad med ännu bättre samvete. På balkongen. I kvällssol. Ibland gillar jag sommaren ändå.

2 kommentarer:

anneliten sa...

Sommaren är skön. Men jag är glad att maran inte var idag... Varmt! Och nu blev jag sugen på choklad. Och Corona. Ditt fel ;-)

Jonna sa...

wow, vilken mysig kväll det lät som! och det är ju mysigt med familjejogg!