fredag 17 juni 2011

Borta bra men hemma bäst

Så är det. Även om det har varit hur bra dagar som helst i Göteborg så är det skönt att komma hem. Även om jag har haft jätteroligt hela tiden så har det varit två stressande dygn. Kanske mest för Sixten som igår fick två utbrott som inte liknar något jag sett hos honom förut. Han var helt hysterisk och det kvittade vad jag gjorde, han slutade inte gråtskrika förän han somnade av ren utmattning. Inte ens att mata honom hjälpte, han skrek även med bröstet i munnen. Stackars liten. Första gången satt vi och lunchade med Madde. Jag hann äta halva min portion innan jag fick gå iväg och försöka få Sixten lugn. Det tog nog nästan en halvtimme från början till slut. Andra gången var på tåget. Tack och lov bara någonstans från strax innan Södertälje tills vi var framme, men minuterna blir väldigt långa med en otröstlig bäbis. Strax innan vi stannade somnade han och när han vaknade och fick syn på pappan så sken han upp och var på solskenshumör resten av kvällen. Hm.

Idag har jag huvudvärk och kommer inte göra många knop. Sixten verkar också trött för han somnade för sin förmiddagslur direkt jag la ner honom i sängen. Jag väntar på att en firma ska komma och hämta lite gamla möbler ur vårt föråt, men så fort de åkt tänker jag också sova om den funkar för miniherrn.

5 kommentarer:

Jonna sa...

Ibland verkar de små kunna få sådana där attacker, precis som vi stora kanske :) Om det inte är tänder eller sånt på gång? (ok, ja, vi kanske inte börjar gråta hysteriskt på en lunchrestaurang, men ändå...) Hoppas ni får en lugn mysig helg!

AKA sa...

Hoppas du får en fin lugn återhämtningsdag!

Subscriber Management System sa...

This all commentators are really cool, their comments and this blog artical on schedule is superb, i have read this type of article after such a long time.

water heater dallas sa...

thanks for sharing

Web Hosting sa...

I have been visiting various blogs for my research work. I have found your blog to be quite useful. Keep updating your blog with valuable information... Regards