söndag 5 juni 2011

Kort långpass
Vagnjogg blev det igår och så även stabilitet/balansträning och veckans långstretch (Jag stretchar lite snabbt efter varje pass men fösöker få till ett pass i veckan där jag stretchar ordentligt i åtminstone 20 minuter.). Och denna dag inledde jag med att, efter jag smält frukosten, springa kortislångpass tillsammans med Sofie. Runt halva stan hann vi ta oss på 16,5 kilometrar. Dock kändes det inte på långa vägar så långt, tiden gick i ett nafs och helt plötsligt var vi hemma igen. (Praktiskt att bo på samma gata!). I ett lagom lugnt och skönt tempo tog vi oss från Årsta genom Hammarby sjöstad, en bit av Söder, runt Gamla stan, över till Kungsholmen och Norrmölarstrand, Västerbron över till Söder igen och så Liljeholmsbron hem till Årsta igen. Solen gjorde oss sällskap större delen av färden, men det var inte lika varmt som igår. Fast det tackar jag för. När jag inte springer får det gärna vara varmt, men springer gör jag som bekant helst i svalare temperaturer. Som på bilden nedan, sånt gillar jag.Förra vintern. Lite kallare än idag..

10 kommentarer:

Jenny sa...

Åh vad härligt! Men det är väl sommar nu va? Äntligen!

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jonna sa...

Men åååh, vad mysigt! Hade gärna varit där och sprungit ihop med er :)

anneliten sa...

Vilken härlig runda! När vi sprungit över Liljeholmsbron sa Ingmarie att här, här tror jag Andréa bor. Men det stämmer inte riktigt om jag tolkar kartan rätt... Kanske kan vi springa alla fyra någon dag?

Carina sa...

Vilken härlig runda i bästa sällskapet!!

Löpning & Livet sa...

jenny: jo nu är det sommar! :)

jonna: flytta hit :) :)

anneliten: det tycker jag absolut vi ska göra!!

carina: och du kan ju också hänga på :)

LinaTriathlet sa...

Åh skicka hit några värmande grader till oss också! Det blåser kalla vindar och vi får nöja oss med runt 14 grader. Hoppas att värmen kommer snart!

Härligt med springsällskap! Tiden går ju så mycket fortare! :)

Ingmarie sa...

Funderade på var du bor när vi sprang vår tur i går och nu vet jag bättre.
Här i Linköping har det varit bastuvarmt men jag klagar INTE! :-)

Carina sa...

Ja, det vore jättetrevligt!!! jag bor ju också i kvarteren liksom :)!!

Sofie RW sa...

Jaa! Vi kan ta ett gemensamt pass snart! Och verkligen superpraktiskt att ha ett sånt fint löparsällskap nära.