tisdag 7 juni 2011

Massa mat!

För att få lite ny inspiration har vi bestämt oss för att testa en av matkassetjänsterna som finns på marknaden. Det är dock rätt dyrt (eftersom vi är en vegetarisk familj så blev valmöjligheten väldigt begränsad) så vi börjar med varannan vecka så får vi se hur det känns sedan. Vi kommer ju ändå behöva köpa till grejer så dyrare än att bara handla själva blir det ju hur som helst, men att slippa fundera ut vad vi ska laga till middag (typ vårt största problem i den här familjen) är faktiskt värt en hel del. Själva handlandet tycker jag egentligen inte är så jobbigt, inte när vi vet vad vi ska handla, men det är ju just det som är problemet. Vi vet inte. Och vi kommer sällan på något nytt.

I vilket fall fick vi vår första leverans i söndags. När vi kom hem från babysimandet stod två välfyllda påsar utanför dörren och väntade på oss. Fem rätter a´fyra portioner blir en hel del mat och nu är kylskåpet proppfullt vilket jag älskar. En rätt är redan avklarat så idag har vi fyra kvar att välja på. Jag tror det får bli rotsakspyttipanna med stekta ägg och rödbetor. Mumsigt!

7 kommentarer:

Annika sa...

Åh vad kul! Ser fram emot en utvärdering - och fina matbilder för den delen :)

Susanna sa...

Spännande! Skriv gärna upp lite av vad ni äter, är själv lite recepttorka för tillfället. Och dagens middag lät väldigt mumsig :)

Jonna sa...

Spännande att höra vad du tycker om det där sen!

Och vilka fina tusingar du körde igår! Länge sedan jag körde längre intervaller... skulle behövas...

Ingmarie sa...

Spännande! Kunde ni alltså välja bort köttet? (har kollat på det där med men tyvärr inte hittat något bra)

mikael sa...

Det är helt makalöst vilka farter du har i tusingarna trots att du inte tränat intervaller.
Du kommer krossa dina mål!

anneliten sa...

Körde Middagsfrid under lång tid. Tyckte det var jättebra. Tonåringarna tyckte inte som jag. Numera är det min planering igen. Ofta idétorka. Bra att det finns vegetarisk variant. Men det skulle gå hem ännu sämre hos mina döttrar. Jag skulle älska det dock!

Anonym sa...

råkade bara kom in på din blogg och fick se att du va ifrån Arvika kul! lär du kika in här nån mer gång