måndag 1 november 2010

Måndagssysslor

Måndagar betyder tidigt uppstigning och morgoncykling. Idag var starten på terminens tredje block, det tredje jobbigaste. Det var dags att känna på mjölksyran lite. Sånt ska ju jag inte syssla med egentligen (iallafall inte under under någon längre tid) men jag kunde bara inte hejda mig. Uppvärmning och sedan tre trappsteg. 6, 4 och 2min. Den där tvåan på max. Vila och så samma sak igen, 6, 4 och 2. Ett gammalt beprövat upplägg. Jag tror min eminenta gäst uppskattade det och jag hoppas även resterande delar av salen gjorde det samma. Utefrukost med ovan nämnda samt ytterligare en rödhårig snabbfoting toppade det hela och resten av dagen gick i ett nafs.

På måndagkvällar brukar jag vara trött, så även ikväll. Te, tidning och ostkaka efter middagen. Förbud mot att göra måsten och tråkiga saker. En måndagkväll precis som en måndagkväll ska vara.

2 kommentarer:

Karin Engen sa...

Jag uppskattade det MYCKET :)

Mia sa...

Jag var tvungen att dubbelkolla länken "rödhårig snabbfoting" - det var nog det finaste någon skrivit om mig på länge :)

Ha en lika fin tisdag som måndag! Ikväll blir det lugnt + ngr snabba meter... Ska vässa tävlingsdjävulen, som inte riktigt kommit fram än. Och du, inga gissningar... Vi får se efteråt om du hade rätt istället :)

Kram