fredag 26 november 2010

Vecka 29


Haha, verkligen en skitful bild! Jag ser inte så glad ut.. :)
Men man måste ju skynda sig att knäppa innan någon ser en..


Jag tycker magen växer fasligt långsamt. (På bilden ser den större ut än jag upplever den vara.) Nästa vecka är det mätdags och förmodligen växer den precis som den ska. Det är iallafall en livlig kompis som ligger där inne.

Vecka 29 började vi med ett styrkepass. Mestadels övningar för axel- och skulderparti, men även en hel del bröst, ländrygg och stabiliserande bålövningar. Till vår hjälp tog vi kinesis"maskin", ländryggsmaskin, viktplattor, bosuboll och en kettlebell. En, eller gärna ett par, kettlebells står numera på önskelistan som ska skickas till tomten.

12 kommentarer:

Kickan sa...

Vilken fin mage du har:-)

Marre sa...

En rejäl bosuboll du har där på magen, jättegulligt!

LinaTriathlet sa...

Fin du är!!

mina sa...

Magen är ju jättefin :) Härligt att du orkar träna på så bra och att löpningen fungerar fortfarande. Jag har inte sprungit på 6 veckor, drömmer om löpning i nysnö på nätterna och när jag sitter här i soffan känns det som en jättebra idé, men bara att promenera är ganska jobbigt nu så jag får helt enkelt vänta.

Spark i baken sa...

Saknar min gravidmage lite ... men jag älskar min son mer! Lycka till med sluttampen av graviditeten. Du e jättesnygg! (ses på söndag förresten)

MarathonMia sa...

Ja - jättefin mage! Jag blir så glad och lite kär i livet när jag kikar in hos dig. Tack!

Madde sa...

Jätte fin mage!!
Hoppas ni får en fantastisk helg!!

Carina sa...

Du ser jättefin ut!! Härligt att du fortfarande kan träna på så bra!

Löpning & Livet sa...

Tack för alla fina kommentarer!!

Ingmarie sa...

Jag tycker du är jättefin! (Men jag känner igen det där. Fort, fort behöver man knäppa en bild oavsett)

Annika sa...

Superfint! Kul att se magen! Fattar inte att du kan springa/jogga fortfarande! :) Imponerande!

Sandra på Ön sa...

Jättefin mage. Jag tror att man vänjer sig vid den lite och därför inte tycker att den är så stor :)