lördag 13 november 2010

Genomförkyld men glad ändå

Förkylningen har tilltagit och förutom halsont och hosta är jag även extremt snorig. Jag tröstar mig med att ha en av mina bästa vänner på besök under hela helgen. Och att det faktiskt var ganska dåligt väder igår morse. Men detta var vad jag missade -> klickklick!


En bortglömd fin låt om en lång kall vinter.

Lördagen ska vi spendera på stan och med andra vänner. Jag ska gå på vintersko/stöveljakt. Det var ju det där med shoppningförbud bara.. Men det börjar bli kallt och blött med rosa converse nu. Hur fina de än är. Har hört ryktas att det ska bli en lång kall vinter och jag ska ju faktiskt flytta norröver om två månader.

6 kommentarer:

Thomas sa...

Tack för att du la ut Vinternolltvå, det är en riktig favorit som, precis som du säger, är lite bortglömd.

Jenny sa...

Krya på dig och shoppa loss lite, då brukar det kännas bättre:)

Marre sa...

Krya på dig! Och klart du måste köpa riktiga skor när du flyr norrut.... ;-)

Ingmarie sa...

Att du orkar shoppa är ett bra tecken! :-)När flyttar ni?

anneliten sa...

Klart du behöver varma skor!

Carina sa...

Krya på dig!! Jag tror att shopping fungerar lite som medicin :)