torsdag 25 november 2010

Snart är vi tre

En inspirerande dag, som handlat ännu mer om löpning än vad mina vanligtvis löpspäckade dagar gör, avslutas bäst med en stor kopp te och en liten påse godis (Ofta föredrar jag stora godispåsar, men bäbisen i magen verkar ha gjort att en liten påse räcker. Riktigt praktiskt, då blir det mer pengar kvar till annat.). Imorgon är en lång dag som avslutas med att jag somnar i Stockholm. Den börjar med ett pass på gymmet. Dags att fortsätta stärka kroppen. Jag har varit lite dålig på det ett tag, men nu är det bäst att ta tag igen om jag ska orka bära runt på en bäbis hela dagarna om ett par månader. Dagen fortsätter sedan med en jobbdag och en tågresa. Imorgon är en lång dag, men den avslutas med att två blir tre igen.

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Och tre är bättre två. :-) Fokusera på en sak i taget så kommer det att å fint. :-)

anneliten sa...

Smart att stärka kroppen. Och välkommen till ett snöigt Stockholm!

Erika sa...

Ha en fin helg!

Armyn kändes bra i rumpa och bröst igår :), tror jag lyckades skrämma bort mesta träningsvärken med spinning imorse, håller tummarna för det!

Kram Kram